Najgłupszy film,,przeznaczony dla rozrywki dla tępaków.Prosty i zrozumiały dla samych debili.Dno kina!!!
Nie polecam{Za takie gówno wolę obejrzeć nawet pokemony}
Pokemony kolego to trochę dla ciebie za mocne ,ale proponował bym bajkę z lat 70-tych PAN CEROWANY. krist
"Prosty i zrozumiały dla samych debili."
Widać że doskonale zrozumiałeś ten film
Heh.. I kolejna beznadziejna wypowiedz w której ktoś krytykuje film nie podajac zadnego sensownego argumentu.
Koles jak ci sie nie podoba to po prostu nie pisz takich idiotycznych tekstow.. Kazdy ma swoj gust.Dla ciebie ten film jest do kitu a dla innych to arcydzielo.Moge sie zalozyc ze nie jeden z filmow ktore ty lubisz dla innych sa beznadziejne..
Wiec, jak juz mowilem, nie pisz takich beznadziejnych tematow tylko lepiej poogladaj sobie swoje pokemony :]
ja uwielbiam Matrixa ale co wy macie do pokemonów?? To przecież bardzo fajna bajka i rozwijająca wyobraźnię a na dodatek bez przemocy :D
czyli w sam raz dla tych którzy nie lubią Matrixa.
Nie rozumie was przecież ten post jest z 2004 roku , czyli w zaokrągleniu 4 lata temu pisany . To po jakiego czorta odpisywać . :(
a ty po co tu wchodzisz? :) mi sie wydaje ze pisze sie po to aby ktoś mógł to przeczytać. No nie wiem moze sie myle...
a poza tym moze nie wszyscy widzieli matrixa (co jest malo prawdopodobne)
Nie rozumiesz. 4 lata to wystarczająco dużo czasu, aby 10 razy zmienić swoją opinię na dany temat, a co dopiero w odniesieniu do filmu, którego się nie zrozumiało...
5/10 to odpowiednia ocena, obiektywnie muszę stwierdzić. Film nie nadaje się na żadne arcydzieło, jest płytki i kierowany jedynie do młodzieży.
A do kogo kierowane są takie 'arcydzieła' znajdujące się w czołówce Twojego Top 100 jak na przykład "Piła", "Step up", "Straszny film", "American Pie", "Kevin sam w domu" ???
mandelinho, "zgaszę" twoją wypowiedź jednym cytatem z ciekawostek:
"Neo, czyli One - jeden , jedyny, wybraniec. Jako kontrast Smith uporczywie przez całą trylogię nazywa go "Mr Anderson", co w dosłownym tłumaczeniu oznacza "Syn Człowieczy", a w taki sam sposób nazywano biblijnego Jezusa."
najgłupszy człowiek jakiego widziałem to ty.
dno i tępy prymitywny osioł jesteś.
debil ograniczony straszny.