Matrix

The Matrix
1999
7,6 872 tys. ocen
7,6 10 1 871832
8,1 89   krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

ocenił(a) film na 10

Po raz kolejny oglądałem ten film i musze stwierdzić STANOWCZO
Jak każdy wie - nie było jeszcze takiego filmu. Jedyny w swoim rodzaju.
Nieźle zakręcony - nie sposób jest go oglądnąć tylko raz.
Super efekty specjalne - zharmonizowane z treścią no fantastycznie
Może przemawiają we mnie emocje - ale właśnie po to jest film - kształtuje nasze JA.
Po film jeszcze wiele razy sięgnę na półkę.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
qbarbital

Ogładałem film ze 20 razy, nigdy nie był nudny(chociaż "Lock, stock & two smoking barrels" pewnie z 50, może 60 razy:)). Uważam go za film wszech czasów. Nowatorski, szybki, 'ostry', sexowna Trinity. To wszystko.......................................

ocenił(a) film na 10
qbarbital

Ja go oglądałem już pięć razy i mi się wogule nie znudził w przeciwięstwie do 2 i 3

ocenił(a) film na 10
qbarbital

:-) Zgadzam się :-). Licytować ile razy widziałam jedynkę nie będę, ale dla mnie pozostaje to dotąd najlepszym fimem :-).Nie rozumiem, czemu jest taka wielka nagonka na Matrixa, że film ' bezpciowy' i dla bezmózgowców. :] Fanie matrixa, trzymać się razem :]. Może jakąs partiuę założymy (lol)

użytkownik usunięty
moniarek

A mi się wszystkie trzy cześci podobały, trylogia ta bardzo fajnie się skończyła. Zawsze jak oglądam 1 ,2 czy 3 cześć to zadna z nich mi się nie nudzi:)) . Czasami denerwuje mnie u ludzi to ,że twierdza ,iż ludzie którzy lubią lub wierzą w niego są idiotami lub narkomanami:((((( PRZECIEŻ JA NIM NIE JETEM hehe. pozdrawiam fanów i przesyłam buziaczki