Mechanik

El Maquinista
2004
7,6 144 tys. ocen
7,6 10 1 143628
7,2 38   krytyków
Mechanik
powrót do forum filmu Mechanik

ocenił(a) film na 7

Po obejrzeniu Fight Clubu fabuła już nie jest zaskakujaca. Ale film nadal ciekawy.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 5
marcymarcy

Mnie się nie bardzo podobał Klimat fajny i pomysł z karteczkami tylko w pewnym momencie coś się posypało i zepsuło...

ocenił(a) film na 9
marcymarcy

wedlug mnie wazniejszy tu jest klimat niz wyjasnienie fabuly
moze faktycznie po fight clubie takie rozwiazanie moze przyjsc do glowy przed koncem filmu, zwlaszcza jesli ktos widzial komentarze na 4um
mimo to filmy sa jednak calkowicie rozne i najlepiej nie myslec o tym jakie bedzie zakonczenie i o innych filmach
najlepiej wczuc sie w klimat tego filmu

marcymarcy

No i właśnie tym porównaniem do Fight Clubu zepsułeś mi film. Proszę, zmień to jakoś, bo ja już się wszystkiego domyśliłem i zepsuło mi to przyjemność z oglądania, ale jeśli usuniesz to szybko, to liczba "ofiar" będzie mniejsza.

ocenił(a) film na 7
Lepkam

"Zepsułaś" by mi bardziej odpowiadało. Nie chcę być niemiła ale nie sądzę, że jeden spoiler całego filmu aż tak strasznie Cię dotknie, przepraszam. Nie mam podstaw do usuwania tematu, ponieważ jest to moja ocena, komentarz oraz odczucia względem filmów. A tak już zupełnie na offtopie, polecam nie czytac komentarzy na tej stronie, najlepiej poprostu obejrzeć to co się chce. Pozdrawiam i mam nadzieję, że obejrzysz wiele lepszych filmów.

ocenił(a) film na 8
marcymarcy

Odczucia, komentarz i ocena wyrażone w dwóch zdaniach. To już lepiej mogłaś w ogóle nic nie pisać. Pozatym popieram Lepkam, w tym przypadku porównywanie filmu do Fight Clubu może zepsuć, sporą zabawę z oglądania. A komentarze, opis filmu i recenzja są często jednym z bodźców które sprawiają, że mam ochote obejrzeć dany film. Jak inaczej dowiem się czy mógłby mnie zainteresować? Po tytule? ._.