Medium

Hereafter
2010
6,4 27 tys. ocen
6,4 10 1 27441
4,4 9 krytyków
Medium
powrót do forum filmu Medium

ocenił(a) film na 4

początek fajny a dalej to juz nuda-szkoda czasu na oglądanie

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
jaceq967

Początek rzeczywiście interesujący...pierwsze kilkanaście minut, później było już nudno. Polecam na zimowe wieczory, w sam raz do poduszki. Utula cię do snu jak nic, lepsze od dobranocki. Spodziewałem się czegoś o wiele lepszego. Nie polecam.

ocenił(a) film na 8
jaceq967

ile wy macie lat?Daje max po 15.Tsunami a pozniej nudy LOL za 10 lat moze ten film ogarniecie choc watpie

ocenił(a) film na 10
CichyMorderca

Cichy Morderca ma racje. Może za dziesięć lat zrozumiecie o co chodziło.

lolop

Swoją opinię wyraziłem i choćby 50 lat minęło to się ona nie zmieni. Zabawni jesteście że was tak bulwersuje że ktoś może mieć inne zdanie od was. Film był kiepski. Nawet nie wiem co w nim według was miało być tak skomplikowane że mogłem go nie zrozumieć. A do "CichegoMordercy" mam 25 lat.

indyjones

Gwarantuję Ci, że nie za 50 ale już za 20 lat będziesz na swoje życie patrzył z zupełnie innej perspektywy. Stwierdzenie "choćby 50 lat minęło to się ona (opinia) nie zmieni" już samo w sobie że śmieszne, obojętnie czego by nie dotyczyło.

Pete

Opinii na temat tego filmu nie zmienię czy się to wam podoba czy nie. Według mnie film jest słaby i nie rozumiem jak może być lepszy za lat 50. I wyraziłem opinię tylko o tym konkretnym filmie, nie doszukujcie się niczego więcej, bo to jest dopiero zabawne.

ocenił(a) film na 5
jaceq967

Zgadzam się z założycielem tematu. Początek był dobry i nie chodzi tylko tsunami, ale ogólnie o przedstawienie postaci czy wkradającą się tajemniczość. Zabrakło mi jednak w pewnym momencie "kopa" żeby film się rozkręcił na dobre. W dodatku końcówka mnie rozczarowała. Eastwood chciał coś przekazać, ale chyba mu nie wyszło. Zaskoczył mnie Peter Morgan, niestety negatywnie, bo w moim odczuciu scenariusz był nie najwyższych lotów... Może lepiej niech zostanie przy filmach historycznych i biograficznych. Nie oczerniając całkiem filmu, to na plus jest spokojna muzyka Clinta i dobre role braci bliźniaków oraz Cecilie De France.
6/10

jaceq967

Zgadzam się z Twoją oceną. Początek jest zachęcający ale później zaczyna się nuda. Film tak naprawde bez głównego wątku, ma w sobie morał ale ten morał jest banalny. Reżyser chyba chciał nakręcić film ale nie wiedział dokładnie o czym i zakceptował byle jaki, marny scenariusz. Wyszła z tego papka o niczym po której oglądnięciu nawet nie ma nad czym sie zastanawiać. Film płytki i nudny choć pierwsza połowa daje nadzieje na coś zupełnie odmiennego. Jak nie ma nic lepszego do oglądania to polecam ogądnąć Hereaftera.