PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493926}

Medium

Hereafter
2010
6,4 27 tys. ocen
6,4 10 1 27272
4,3 10 krytyków
Medium
powrót do forum filmu Medium

4/10

ocenił(a) film na 3

Film strasznie nudny zero akcji nic w nim nie ma co moglo by wciagnac wytrwalem do polowy

ocenił(a) film na 8
dsquared10

chcesz przesadzonej akcji, idz na szklana pulapke 4

ocenił(a) film na 3
Nozix

wyrazilem swoja opine film jest tak nudnawy ze szok ogladalem wiele filmow gdzie nie bylo akcji ale mialy to cos naprzyklad 7 dusz a ten film to kompletna porazka

użytkownik usunięty
dsquared10

Taka opinia to jak strzał w stopę...

ocenił(a) film na 4
dsquared10

Zgadzam się z autorem, film wieje nudą. Nie tłumaczcie, że jest spokojny i trzeba się wczuć - lubię melanchonijne obrazy, ale Eastwood tutaj dał plamę. Jego produkcja nic nowego nie wnosi, losy różnych bohaterów mieliśmy w produkcjach typu 'Babel' czy '21 gramów', ale tam czuło się emocje, bohaterów oraz przemyślane scenariusze. Tutaj została zaserwowana prosta fabuła oparta na chwytających większość widzów za serce elemetach - SPOILER śmierć młodego chłopca, cudowne uniknięcie śmierci, kontakt z zaświatami... KONIEC SPOILERA Materiał na ciekawy film, ale brak pomysłu na połączenie losów bohaterów i ich bezbarwność rodzi w mojej głowie pytanie, po co to wszystko? Dialogi rozwleczone do granic możliwości, żadnego bohatera nie poznajemy na tyle, żeby się z nim utożsamić i w efekcie film ogląda się 'na chłodno'. Stąd moja stosunkowo niska ocena, bo po prostu się zmęczyłam, a właściwie nie wiem w imię czego. Żeby się dowiedzieć, że człowiek jest ciekawy co jest po śmierci i ma do niej różne podejście? Odkrycie roku.