PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493926}

Medium

Hereafter
2010
6,4 27 tys. ocen
6,4 10 1 27272
4,3 10 krytyków
Medium
powrót do forum filmu Medium

Ogolnie szkoda mi tej produkcji... był dobry pomysl na film, jednak jego wykonanie pozostawia wiele do zyczenia. Fabuła jest dosc ciekawa i nawet troszke wciagajaca, ale czym dluzej obraz trwa tym gorzej. Koncowe sceny natomiast wygladaja tak, jakby scenarzysci nie wiedzieli jak zakonczyc film i nagrali to co nagrali :( Gra aktorska stoi tylko na srednim poziomie - zawiodlem sie, jak dla mnie nie bylo przekazu emocji. Podsumowujac, film nie jest niczym szczegolnym w karierze rezyserskiej Clinta Eastwooda - zdarzaly mu sie lepsze filmy, ale chyba nie gorsze... 6/10

Bambim

Dokładnie tak oceniłam ten film , za dużo czegoś o czym chcieli opowiedzieć, katastrofa , zdrada , tęsknota, , mieszali, mieszali i tak namieszali że końcówka filmu jest banalna i tandetna , z całym szacunkiem do innych opini .

ocenił(a) film na 7
Bambim

Wydaje mi sie ze troche opacznie zrozumieliscie ten film. Film oscyluje wokol tematu milosci i o tymco sie dzieje po smierci. Koncowka nie jest tandenta i z pewnoscia jest to efekt zamierzony. Ogladajac film zwroccie uwage na to czym tak naprawde jest medium. Film jest pelen niedopowiedzen, nie ma prostych schematow i rozumiem, ze ktos kto oczekiwal BOOOYAH! efektow z zaswiatow moze czuc sie zawiedziony. Film bardziej skupia sie na tym jak dla ludzi wazna jest swiadomosc tego co nas czeka i jak nieosiagalna jest ta wiedza.