Wyraźny spadek formy Eastwooda. Ponad 2 ciągnące się godziny bez poetyki, nudne i nie
wiadomo do czego zmierzające. Niby wszystko poprawne. Muzyka dobrze dobrana ale
zalatuje nudą. Nie wiem skąd taka wysoka ocena 9.5 / 10. Ja daję 7/10. Jak bym mógł -
dałbym 6.5. Szkoda bo wiele sobie po tym filmie obiecywałem.
Wydaje się, że Eastwood zaczyna łapaś się mocno idei życia po śmierci.....
Z całym szacunkiem, nie uważam żeby filmy Eastwooda był złe, ale ja jednak należę do grona ludzi którzy nie widzą w nim żadnego rewelacyjnego reżysera tak jak masa jego fanów.
Także dla mnie "poetyki" jak to nazwałeś nigdy w jego filmach nie było (może odrobina w Iwo Jimie).
Tego filmu co prawda nie widziałem, ale chętnie obejrzę. Wreszcie jakiś nowy Eastwood.
to ciekawa jestem gdzie ten film zobaczyłeś, bo szukam go i szukam, jeśli nie mieszkasz za granicą go daj cynka gdzie go mogę zobaczyć, bo zaraz się spale!
Google wie wszystko :)
http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1280&bih=620&q=Hereafter+dvdrip&aq=f&a qi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=a6098f008956461e
Więcej nie mogę pomóc ;)
przestań cyganic i wciskać kity!! jesli go nigdzie nie ma to ciekawe gdzie go oglądałeś? chyba w kinie co najwyżej w USA
co ty człowieku dajesz linki do jakichś fałsyzwych kopii , wszedzie pisze nawet ze fake, a w usa ten film wyhchodzi w styczniu, wiec albo dajesz linka do normalnej jakosci albo nie gadaj bzdur
A skąd wiecie czy nie mieszka w USA? Skoro wystawił normalną ocenę to znaczy że widział, jakby był jakims trollem to pewnie dałby 1/10 albo 10/10 bo tak trolle głosują.