Tak jak powyżej. Czy film można obejrzeć nie mając kompletnie żadnej styczności z serialem?
Bzdura,właśnie dlatego że nie znasz serialu tak to oceniasz...Zepsuje cały serial obejrzenie filmu najpierw.
Nie bardzo,mi się nie spodobał bo nic z niego nie zrozumiałam,ale po obejrzeniu serialu stwierdzam ze genialny : ))
radze na poczatku serial obejrzec a potem film - odwrotnie nie ma sensu!! serial straci wtedy na dramatyczności!!!! film jest jakby dopowiedzieniem serialu, kropka nad i;0
Odradzam. Ja tak zrobilem,bo akurat ogladalem wazniejsze filmy Lyncha i trafilem na ten. Film wydaje sie nudny, nie rozumialem watkow,jest on jakby uzupelnieniem do serialu. Oczywiscie obejrzenie go spowodowalo,ze zaczalem ogladac serial.Z jednej strony to bylo fajne,ze po obejrzeniu filmu wszystko dopiero sie zaczyna i przede mna wiele odcinkow serialu. Po obejrzeniu serialu obejrzalem film jeszcze raz,i dopiero wtedy byl dla mnie bardzo ciekawy.Zrozumialem,kim jest Teresa Banks,wczesniej pierwsze 30 minut fimu nie mialo dla mnie sensu.