PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 93 tys. ocen
6,9 10 1 93464
7,0 41 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

Powiem tak, już dawno tak dobrze nie bawiłam się w kinie jak na MI4. Zacznijmy od tego, że film NIE BYŁ w 3D co było ogromnym jego plusem. Świetna rozrywka trzymająca w napięciu, dobry scenariusz z pomysłowością porównywalną do części pierwszej. Gorąco polecam wszystkim, którzy lubią porządne kino akcji z odrobiną niewymuszonego humoru. Mało taniego efekciarstwa, sporo pomysłowych i ciekawych zwrotów akcji. Drobna reklama BMW, ale za to JAKIE to były BMW :D

Hafija

Podobno o gustach się nie dyskutuje, ale jak to był dla Ciebie dobry film, akcji trzymający w napięciu to współczuję a zarazem podziwiam za niewygórowane oczekiwania względem seansu :)

g6_mariusz

No jak już wspomniałeś, że o gustach się nie dyskutuje to poprzestańmy na tym, ponieważ jeżeli dla Ciebie nie był to dobry film akcji to strach się bać co by to było :) I tak, nie mam wygórowanych oczekiwań względem filmów, bo jest to prosta rozrywka dla mas, w której nie ma się czego doszukiwać :)

Hafija

A ja w zupełności podzielam Twoją opinię. Wg mnie to była najlepsza część. Tomek jak zwykle rewelacyjny: sceny walki i spacer po wieżowcu - miodzio; zachwyciła mnie również kreacja Jerremy'ego Ranner'ego.
Pozdrawiam :)