Nie wydaje się Wam, że sposób w jaki tutaj epatowano marką BMW jest trochę przesadzony? Ciekawe jaką część budżetu zapewnił ten koncern w zamian za te wszystkie wypadki, z których prowadzący samochody tej marki wychodzili bez szwanku. A już szczególnie akcja z upadkiem z wysokości stu metrów, po czym agent Hunt wychodzi z auta jak gdyby nigdy nic. No i miałem wrażenie, że po świecie nie jeżdżą inne samochody tylko Beemki :)
A poza tym to jeśli ktoś poszukuje czystej, efektownej rozwałki to film się jak najbardziej nadaje.
No i napiszę jeszcze, że przed filmem był zwiastun "Dziewczyny z tatuażem", ten z "diaboliczną" muzyką i w kinie aż wcisnął mnie w fotel :O
Masz rację, BMW było pełno w tym filmie, ale tak jak mówisz, pewnie mieli jakąś umowę z twórcami. Patrząc natomiast z drugiej strony te "kosmiczne" BMW (nie wiem jak nazywa się ten model, ale pewnie domyślacie się, o którym mówię) zrobiło na mnie niemałe wrażenie.
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to samochodzik ten do kupienia będzie w 2014 roku. Pozostaje tylko do tego czasu zebrać z pół miliona i jazda ;)
http://www.motonews.pl/bmw/news-8520-bmw-i8-concept.html