PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 93 tys. ocen
6,9 10 1 93478
7,0 41 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

Mam tylko jedno pytanko: Mianowicie czemu, jeśli mówicie, że jest zajebisty ma tak niską ocenę!
Ja go na razie nie będę oceniał gdyż po prostu jeszcze nie oglądałem!

ocenił(a) film na 7
Battle

7 to nisko???

ocenił(a) film na 7
gggggrzegorz

No dobra, ale jak czytam tu niektóre komentarze to widzę, że ludziska się zachwycają dlatego też uważam, że 7/10 to wobec takich zachwytów jest zdecydowanie zbyt nisko! ;)

ocenił(a) film na 10
Battle

wydaje mi się, że stosunkowo "niska" ocena spowodowana jest tym, że nie każdy lubi tego typu kino... Według mnie film jest świetny, trzyma w napięciu do ostatniej chwili... I co najważniejsze nie jest aż tak mało realny jak chociażby ostatnia część szklanej pułapki (też dobry film). Świetne efekty, szybka akcja, wiele małych misji plus poczucie humoru to są wizytówki tego filmu. Polecam

fabian__90

Ja staram się oceniać film zawsze wg. gatunku który reprezentuje,ale nie każdego stać na taki obiektywizm i to jest fakt. Co do realizmu to nie znam mniej "realnej" serii niż MI, te całe super zabawki etc., aczkolwiek o to tutaj właśnie chodzi i nie ma się czego czepieać, a 7,2 to naprawdę dużo.

ocenił(a) film na 10
Private_Witt

Zgadzam się, ale chodzi mi o nierealne sytuacje jak np. strącenie lecącego helikoptera samochodem albo walka z odrzutowcem w szklanej pułapce 4. a te wszystkie zabawki i gadżety to klimat tego filmu.