PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 93 tys. ocen
6,9 10 1 93478
7,0 41 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

Witam was drodzy Kino maniacy! Nie wiem czy ktoś was uważnie obserwował końcówkę filmu, ale zapowiada się kolejna część Mission: Impossible 5, przeważnie zawsze pod koniec filmu jest jakaś nowa informacja że otrzymaliśmy nową misję do wykonania ale będę czekał z nie cierpliwością na kolejne części do 6 części pociągną !

ocenił(a) film na 10

Ja bardzo lubię to serię i uważam ostatnia część za najlepszą, ale chciałbym żeby na tym poprzestali bo boje się, że później mogą tylko popłynąć i pójść w kierunku serialu. Mogliby stworzyć coś w tym klimacie, a jednak nie to samo. Ale gdyby pojawiła się kolejna część na pewno bym ją obejrzał.

ocenił(a) film na 9

Zgadzam się z tym, że to najlepsza część serii (a przynajmniej kandydatka na to miejsce ;) Bardzo się ucieszyłem widząc informację, że będzie czwarta część i nie zawiodłem się w oczekiwaniach. Film oglądałem w kinie IMAX i naprawdę było warto. Mam nadzieję, że będzie jeszcze co najmniej jedna równie dobra część - w końcu Tom jeszcze całkiem w formie, staruszek ;-))

Gruntowny

tak, ponoć ma być, ale słyszałem, że ma opowiadać już o innym agencie - czwarta miała być zrobiona po to, by Hunt przekazał pałeczkę Brandtowi (stąd jego sekwencja nad wentylatorem - tu już on "skakał"). Tak więc nie wiem, czy Cruise zagra jeszcze, może już jako mentor głównego bohatera.

Keodred

www.filmweb.pl/news/Renner+przejmie+po+Cruise+%22Mission%3A+Impossible%22-67476