Moby Dick

2010: Moby Dick
2010
2,4 872  oceny
2,4 10 1 872
Moby Dick
powrót do forum filmu Moby Dick

ocenił(a) film na 1

Kolega o nicku tjkev że The Asylum nagrywa arcydzieła normalnie koleś mnie powalił na łopatki heheheh ALe spoko skoro ci się podoba oglądaj dalej ich arcydzieła hahah:)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 1
anubis2342

Widzę, że postanowiłeś wyśmiać opinię innych w specjalnie do tego przygotowanym temacie:( Mam nadzieję że jednak zmienisz zdanie, bo jeżeli nie, to nigdy nie zrozumiesz piękna i prawdy, jakie niosą ze sobą filmy niezależnej wytwórni The Asylum. Ludzki byt jest bez tego uboższy.

ocenił(a) film na 1
pejperman

Jego byt jest niespecjalnie bogaty w zdolność składania zdań w sposób, który nie męczyłby oczu, a ty wymagasz od gościa zrozumienia głębszych doznań związanych ze sztuką. To jakbyś rzucił jakiemuś szkoleniowcowi naszą reprezentację piłkarską i żądał od niego wygrania następnego Euro. :P

ocenił(a) film na 1
tjkev

Ograniczona znajomość stylistyki i ortografii nie oznacza natychmiastowego braku wrażliwości na piękno. Dlatego wieżę, że nasz wspólny znajomy opanuje przynajmniej jedną z tych umiejętności.

ocenił(a) film na 1
pejperman

Żyjemy niestety w czasach, w których filmów Asylum nie puszcza się i nie interpretuje w szkołach... Mamy takie społeczeństwo, jakie sami sobie wychowaliśmy. :(

tjkev

O mój dobry Boże! Ja - pył marny - jestem Ci dozgonnie wdzięczny za możliwość oglądania tej sceny powyżej! :D