Amerykańskie korwy nakręciły film o tym, że Chińczycy chcą wydobyć Hel3, a jak oni to zrobią szybciej niż Chińczycy to księżyć nie spadnie nikomu na głowę i wszystko będzie cacy "bo tam w środku jest taka machina, i możemy tam założyć nuklearne jądrowe reaktory do zasilania".
To jest propaganda, coś jak Marvel/Thanatos i pandemia. Film zapowiada plany USA i w ten sposób będzie im łatwiej przekonać oponię publiczną.
Tylko takie wydobycie Hel3 może doprowadzić nas tam, gdzie będzie wiele złego. Dla przykładu masa Księżyca będzie niższa i przez to zastygnie jądro ziemi, które jest zasilane przez naszego satelitę: analogicznie jak Mars nie jest.
polecam wiadro zimnej wody wewnetrznie (wypic) i zewnetrznie (NA ŁEB). raz dziennie, przez tydzien.
Jestem Bogiem. Czytam tyle książek, że widzę przyszłość. Czy Ty uważasz, że możesz mnie zrozumieć jeżeli ewidentnie masz większe mniemanie o sobie niż ja — czyt. jesteś pyszny.
Słuchaj, pies lepiej szczeka niż Ty. Zweryfikuj wtórnie zanim ktoś Cię okradnie. Będziesz jadł pasztet i ktoś Ci go poda butem pod drzwi bo zabraknie Ci pieniędzy gdy Wilki z USA będą latały w kosmos i powoli degradowały US.
Masz jak w banku, tylko jeszcze nie wiesz co to jest Hel3. Spokojnie, Pani z telewizorni Ci wytłumaczy co masz o tym myśleć.