ja ten film stawim na rowni np z boa vs pyton i tunel smierci. Gra aktorska jest lepsza, ale po co taki film robic w ktorym nic nowego nie ma i jescze mialem wrazenie ze czarpal on z hostelu. Napiecie budowane tylko na samej muzyce, co jest zenujace. A scena z szczurami w tunelu dobra dla panienek z tipsami na poznokciach i dla dzieci.
Zgadzam się 200%. Ja już mam takich super thrillerów po dziurki w nosie. Ode mnie -10/10. Oczywiście film dostał ocenę niemiłosiernie wysoką 7,14 Kurwa mać!!! Tutaj same debile chyba głosują. Fabuła, jak z dupy, już nie mówiąc o błędach w niej. Takich, że aż w oczy szczypało. Standardowe straszenie łomotem w głośnikach a nie budowanie atmosfery oraz jakżeby inaczej: robienie z bohaterów totalnych IMBECYLI>>> "Kurka, nie ma noża lub kałacha w szufladzie, co teraz... hmm przypomnę sobie o wiszącej broni na ścianie dopiero później, bo na razie mnie zaćmiło... O rozbiję okno metalową rurką, ale potem ją wyrzucę jak będę szedł atakować napastników i wciągnę na brzuszek ładny sztylecik. TOŻ to Żenada, a nie film. Nawet kretyn zauważyłby takie błędy, już nie wspominając o innych, bo cały film trzabyłoby opisać. Oczywiście można by poprawić co nieco prostym kosztem---użyciem mózgu, ale po co. Jak od dawien dawna widać, że w np w POLSCE, żyją same matoły, które walą min ocenę 6 za totalnie idiotyczny film i opowiadają, jaki to on był Boski. Dawno takiego nie oglądałem, cudowny. Tak samo jak przezajebisty "Wzgórza Mają Oczy" Taki był super, że się 2 części doczekaliśmy. HURRRRAAA!!! Już lecę do kina, bo może grać przestaną. Ja pierd$^$^&...!!!! Później wychodzi na to, że Braveheart dostał gorszą ocenę od suuuuuperaśnego horrorku!!!!
Te oceny można sobie wsadzić głęboko w D... Pozdrowienia dla mądrych ludzi. P.S. Nie idźcie na to do kina, premiera z tego co widzę już na dniach!!!!!
Widze, że podobnie myslacy ktos. Jak dla mnie to skala na filmwebie jest zbyt szeroka i nie mam zamiaru glowkowac czy film jest zly czy nieporozumieni - od razu stawiam 1/10 :)
Akorat ten film jest z dupy ( idac tokiem rozumowania tych co daja 6, to nawet nei ma to dobrych scen mordu, lub innych makabrycznych scen).
Dobre sa kitajskie filmy, moze i nude troche, ale maja za to jakis klimat i ja je lubie ogladac, bo wiadomo ze bedzie co innego niz zwykle.
Ps.
Jesli sledzisz watki, to napisz co wedlug ciebei jest warte obejrzenia.
przynajmniej teraz wiemy czego szukasz w takich filmach, to jest THRILLER a nie film pełen, jak ty to nazwałeś :makabrycznych scen i mordów- jak tego szukasz to sobie pilę, hostel oglądnij albo cuś takiego. film do najlepszych nie należy ale na 1/10 też nie zasłużył. błędy są jak w każdym!
nie chodzilo mi o sceny makabryczne, tylko wspomnialem o tym bo teraz jest taka moda wsrod nastolatkow. Nie zmienia to faktu ze film jest do dupy. Tak jak w przypadku The isolation pierwsza polowa jeszcze moze byc, pozniej juz dol i dol. Moze dlatego chodzili w tych kanalach pod doklami - scenarzysta zrobil autoironie.
jestes typowym wkur****cym imbecylem. czlowiek pisze logicznie i normalnie ale to jest dla Ciebie zbyt skomplikowane i wyciagasz z calego zdania fragmenty typu "nie bylo makabrycznych scen" a nastepnie przypinasz je czlowiekowi ktory je przytoczyl, ze to niby jemu ich brakowalo. CZLOWIEKU! UMIEC SKLADAC LITERKI NIE ZNACZY ZE UMIESZ CZYTAC!!! CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM, wiec radze, rozwiaz troszke zadan matematycznych czy czegos co wymaga myslenia, to jedyny sposób na "wycwiczenie mózgu" następnie postaraj sie cokolwiek w swoim zyciu analizowac, nastepnie kazdy fragment tekstu przeczytaj trzy razy i zastanow sie nad tym. No sorry ale to chyba jedyna droga do wyleczenia Ciebie z "nie myslenia". Oczywiscie jezeli zalezy Ci na tym. Oczywiscie oceniajac po tych kilku zdaniach bedziesz na NIE z moim zdaniem. Typowa postawa prostaka - zamiast przemyslec cokolwiek (choc nie wiem co, bo wszystko jest oczywiste) Ty bedziesz chcial mnie zaatakowac tylko dlatego ze ja atakuje Ciebie. Hmmm pewnie wile osób powie ze przesadzam ale to jest ewidentny przyklad czegos co mnie strasznie wkurza na filmwebie i ogolnie wszystkich forach: BRAK MYŚLENIA! Zawsze każdy musi debilom tlumaczyc o co im chodzilo, specjalnie przekladać składnie na prostą łopatogogiczną formę. Jeżeli chciałbym cokolwiek napisac żeby wszyscy zrozumieli o co chodzi, musialbym do kazdego zdania dawać "*" i wyjaśnienie o co mi chodzilo na kilka zdań. LITOŚCIIIII!!!!! BŁAGAM! MYŚLCIEEEE!!!