jestem ciekawa co w tym filmie było dobrego... jedyną mocną sceną byla chyba bójka między właścicielem motelu a główną bohaterką.. i to jest horror? jak dla mnie cały film to komedia... prosta fabuła, banalna akcja. 2/10 to i tak duża ocena :] Nie polecam ;)
bardzo mi sie podobal, jeden z lepszych thrillero-horrorow ostatnio obejrzanych, ciagle trzyma w napieciu i ja go wszystkim polecam. 9/10
tylko pewna niescislosc albo moje niedopatrzenie. bo amy zabila 2 mordercow + wlasciciel, a wszystkich "zlych" bylo czterech, wiec gdzie sie podzial ten trzeci?
(spoiler)
wydaje mi sie, ze zabila wszystkich, bylo ich dwoch plus wlasciciel, ten czwarty, o ktorego ci prawdopodobnie chodzi (kierowca tira?), to jakis zwyrodnialy klient tych trzech porytych kolesi, ktory krecili ten biznes (polegajacy na sprzedazy kaset z torturami i morderstwami), tirowiec wzial pudlo z kasetami i sie pewnie zmyl.
pozdr
moj blad, zle policzylem.
wymyslilem sobie nawet komediowe zakonczenie ;D kiedy ona zabija tamtych dwoch okazuje sie, ze byl to program dla rozpadajacych sie malzenstw majacy na celu ich ponowne zlaczenie :P