spodziewałem sie naprawde bardzo klimatycznego kina lecz niestety bardzo sie zawiodłem ...
3 gości nie mogących sie dostać do jednego pokoju to już naprawde lekka przesada ... i te drzwi '' GERDA '' jeden but i całe sie sypią a goście w 3 nie mogli sie tam dostać ...
naprawde sie zawiodłem ...
gdyby nie piękna Kate to pewnie bym wyłączył po 15 minutach ...
4/10 tylko dlatego że można było zawiesić oko na ślicznej pani bo tak to 2/10 to MAX i to bardzo naciągane ...
chlopie moze takie drzwi masz w domu, ale noie osadzaj tak filmu, dla ciebie moze wiecej akcji bylo w "sezonie na misia"???
jak dla mnie ten film jest rewelacyjny i ma ode mnie 10!!! ale nie rozumiem ludzi takich jak ty
pomylily ci sie gosciu gatunki wejdz w familijne i tam oceniaj
POZDRO
zgadzam sie z toba, film naprawde trzyma w napieciu (choc im blizej konca napiecie maleje ale nie spada do zera ;pp) i dobrze sie go oglada, nie jest to film typu hostel czy tesanska masakra, ktore w napieciu nie trzymaly wcale, byle bylo krwawo i obrzydliwie ...swoja droga sequele sa jeszcze glupsze; a wracajac do filmu, to podobala mi sie koncowka, jak amy zastrzelila tego "recepcjoniste" ... kamera kilka razy najezdzala na jego zwloki, by sie upewnic ze kolo napewno nie zyje ..heheh ... co tez trzymalo w pewnym napieciu bo, w wiekszosci filmow tego typu, morderca jest prawie zawsze niesmiertelny ;pp >>>dla mnie film jak najbardziej na poziomie, 8/10
ja również zgadzam się z poprzednikami. dobry film. trzyma w napięci i przede wszystkim ma rewelacyjny klimat. zawiodłam się trochę na końcówce, dlatego 7/10. Gdyby nie to dałabym nawet 8 ; ]
"3 gości nie mogących sie dostać do jednego pokoju to już naprawde lekka przesada ... i te drzwi '' GERDA '' jeden but i całe sie sypią a goście w 3 nie mogli sie tam dostać ... "
ja to odebrałem tak że mogli się tam dostać w każdej chwili ale w celu nakręcenia dobrego "filmu" bawili się ze swoimi ofiarami m.in. waląc w drzwi itp. Myślę że reżyserowi o to właśnie chodziło.
Ja popieram Phoobia, film naciagany do granic mozliwosci... najlepszy byl ten koles co rzucil glowna bohaterke na glebe prosto na naladowany pistolet ktory upadl mu mo0ment wczesniej... :/ maz tej Pani tez chyba jest ze stali, cala noc przezyc z rozprutym brzuchem i sie nie wykrwawic...