PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=269102}
7,4 146 tys. ocen
7,4 10 1 146395
6,2 25 krytyków
Mr. Nobody
powrót do forum filmu Mr. Nobody

Czy ten film wogóle istnieje ? Zadnych reklam , zadnych zapowiedzi , zadnej informacji nawet na stronie multikina , premiera 24 grudnia ? Gdzie ? W Pcinie Dolnym ?
Dzis jest 24 grudnia i nawet na oficjalnych kinowych stronach nic o tym filmie nie ma , WTF ?

Padraig

Mieszkam w Białymstoku i premiera w Heliosie jest jutro, w drugim Heliosie pojutrze. Tak więc w Białymstoku na pewno można obejrzeć.

Padraig

Tak, ten film istnieje, są nawet jego dwie wersje. Wiem, bo już obejrzałam. Niestety polska premiera przeciągała się od września. Nie mogłam opanować tego ciągłego czekania i moje źródło filmu to internet.pl :)
Sam film daje do myślenia... ale cicho szaaa nie będę uprzedzała faktów. Niech inni obejrzą z takim samym zaciekawieniem jak ja...
pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
Padraig

Jak ktoś pilnie potrzebuje zobaczyć i nie może znaleźć w kinie u siebie, to film jest już na torrentach.
Pozdro i Wesołych Świat

ocenił(a) film na 7
lukas730

Dzięki ,ale nie będe psuł sobie przyjemnosci oglądając film na monitorze , nie interesują mnie wersje z stron warezowych , ja chce na ten film isc do kina ;] tylko interesuje mnie seans kinowy . Widziałem multum razy trailer filmu i smiało moge powiedziec ze to jest najlepszy trailer jaki widziałem , jesli film bedzie taki jak trailer to to bedzie arcydzieło . No i jeszcze gra tam Sarah Polley , miodzio ...no Jarert Leto tez git , ale Sarah ^^ Sprawdzałem tez na stronie multikona , nic nie ma . A w Białym stoku nie mieszkam .
Umre jak nie zobacze ten film ;]

ocenił(a) film na 9
Padraig

istnieje,bo widziałam parę razy reklamę na tvnie.

ocenił(a) film na 9
Padraig

w Pcimiu ( a nie pcinie) już jest obejrzany .... jak to mówią szukajcie a znajdziecie, a nie pożałujecie... ;)

ocenił(a) film na 7
rasheed777

Chodziło mi o ten serialowy "Pcin Dolny". ;P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Padraig

na chomiku film z lektorem lub napisami do wyboru do koloru