Mumia 3 bez Rachel Weisz, Odeda Fehra i jakby nie było tez cos wnoszacego do drugiej serii ich syna.... jednym słowem kicha.. to juz nie bedzie to samo.. jak dla mnie o tutaj sie nie popisali :/
Popieram ale do obsady dodajmy jeszcze Arnolda Vosloo , którego też niema juz w filmie... Zresztą Weisz i Fehr porobili kariery i pewnie juz mają w dupie film dzięki któremu się wypromowali,, albo pewnie zarządali niewiadomo jakich wymagań finansowych , dobrze , że przynajmniej Brendan Frases został , bo jego lubię najbardziej z tego towarzystwa.... Jeszcze jak by jego zabrakło to film byłby kompletnym gniotem...
No ja też was popieram. Teraz to w ogóle nie będzie warte zawieszenia oka... Najlepszych aktrów nie ma, czyli Rachel Weisz i Odeda Fehra, to jakoś już mnie nie pociąga, jak ta mumia sprzed lat. Aż mi się płakać chce, bo to jest mój jedyny naprawde ukochany film. Ale z drugiej strony ciekawa jestem dlaczego odeszli i tylko został Brendan i John. Hamsko troche zrobili, nie uważacie?
Bez nich to już nie będzie TA SAMA mumia. Przykro mi to mówić, ale taka jest gorzka prawda.
Pozdrawiam.
Dominika, zgadzam się z tobą!! bardzo podobały mi się wczwśniejsze części i dlatego czekałem na trzecią z wielkim napięciem, aż tu.... kicha:(
Zdecydownie się zgadzam z Twoją opinią,że bez tych samych aktorów to nie będzie ten sam film!! Przecież Rachel Weisz, Oded Fehr i Arnold Vosloo to szkielet filmów o mumii. Bez nich te filmy stracą napewno na uroku, a kto wie czy nie na treści! Do tego ta blondyna Maria Bello w roli Evelyn wogóle mi się nie podoba a Jet Li jako mumia to już wogóle przegięcie!! Raczej się nie wybiorę do kina!! Chyba obejrze to sobie na kompie!! Pozdrawiam fanów "starej" MUMII!!
Szczerze? Mi tez sie ta Bello w ogóle nie podoba. I czytałam, że Eve bedzie całkiem inna.. A szkoda.
Jeśli w tym filmie nie ma Rachel Weisz, to nawet nie pofatyguję się, żeby go zobaczyć....... Dla tej aktorki warto jest zobaczyć nawet najnudniejszy film na świecie, jeśli zagra w nim główna rolę, to dla mnie wystarczająco dużo... uwielbiam ją. Ideał aktorki.
Dokładni. Lubię filmy mające po kilka części, o ile pierwsza jest cool, ale nie cierpię, gdy w kolejnych częściach jakiegoś filmu, brakuje ważnych postaci. Wtedy już nie tylko częśc, ale cała seria traci swój urok.
ludzie, ludzie, ludzie ! ! ! NO gdzie jest Rachel :( :( bez niej to będzie masakryczny niewypał... a może nie ;)
Maria Bello w roli Evy? mowy nie ma żeby film odniósł sukces poprzednich części...sam Fraser nie daje starego klimatu "Mumii"...
Nie zgadzam sie z wami owszem nie będzie Weisz ale przecież jej postać zagra inna dobra aktorka(w innych filmach po rezygnacji aktora wogóle rezygnują z jego postacji). A pozatym znowu zobaczymy Frasera i tego samego aktora(świetnie)wcielającego się w postać brata Reachel Weisz.
nie przeczę - Bello gra świetnie, ale wg mnie wogóle nie pasuje do postaci tej zwariowanej bibliotekarki którą wykreowała Weisz, zresztą zobaczymy co z tego wyniknie...
Zgadzam się zwami. I jestem cholernie zawiedziona że nie zobaczymy tej samej obsady, to już nie będzie to samo. Straszna szkoda :( :( :(
Ale pojebane ze zmienili Eve na inna aktorke;/ glupi ten film bedzie bez niej:(((