PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563771}

Na desce

Chalet Girl
2011
6,5 20 tys. ocen
6,5 10 1 19781
5,5 2 krytyków
Na desce
powrót do forum filmu Na desce

Byłoby 5, gdyby nie napisy, które czyniły film o wiele zabawniejszym i znośnym. Wstawki
takie jak "plebs ryczy" "Lofkam" "(jebs)" czy "Paczaj gdzie leziesz" dziwnie nie przeszkadzały.
Cały film - jak można było się spodziewać, przewidywalny, banalny itd, średnio śmiechowy.
A te napisy. Cóż, nie wiem, kto je robił, ale niech poda mi telefon swojego dilera.

Co zaś tyczy się filmu - tak jak ktoś powiedział, scena zerwania najlepsza i to tylko z powodu
gry aktorskiej Sophi Bush, gdzie w końcu mogła coś pokazać. W tamtym momencie na
sekundę film zatracił ten zapach taniej komedyjki.
A Eda stać na więcej - scenariusz mu nie pozwolił, czy mu się nie chciało?

madd19

Absolutnie się zgadzam. Dla napisów można obejrzeć.

ocenił(a) film na 7
madd19

a ja się akurat nie zgadzam, bo miałam wrażenie, że ktoś na siłę starał się "ulepszyć" ten film, nie koniecznie zgodnie z oryginalnym dialogiem.

użytkownik usunięty
cirzpisz

Moim zdaniem film nie najwyższych lotów i Ed (mimo że jestem jego fanką) się tu nie popisał, ale jednak podobał mi się bo była piękna sceneria <3 A co do napisów to przeszkadzają strasznie dopowiedzi a te żarty były czasami żenujące ;/

madd19

Film mnie nie powalił, aktorzy też nie, a napisy były ekstremalnie irytujące. Miałam wrażenie, że zrobiła je jakaś pustogłowa fanka Biebera.

ocenił(a) film na 5
Ellesmera_11

Moim zdaniem nie pustogłowa fanka B. a osoba, która typowo chciała zniżyć napisy poniżej poziomu filmu. I tym samym mnie rozwaliła xD

madd19

Cóż, dla mnie te napisy były poniżej wszelkiego poziomu... Żenujące, płytkie, tandetne i we wstawkach typu "lofkam" dostrzegłam jedynie desperację autora który chyba bardzo chciał być zabawny, ale jakoś mu nie wyszło.

ocenił(a) film na 7
Ellesmera_11

hm, cieszę się, że miałam oryginalny dźwięk bez napisów zatem :) początkowo 7, potem stwierdziłam, że 8, no bo jednak Chuck Bass., ale lukrowane zakończenie obniżyło do 6 = 7 na koniec dzięki Edowi ;)

ocenił(a) film na 7
Ellesmera_11

właśnie dlatego obejrzałam film z angielskimi napisami. Znosłabym wszystko, tylko nie "jebs" i "lofkam". ;D

madd19

A mogę wiedzieć gdzie znaleźć te napisy? Bo chciałabym zobaczyć co to za film, a lubię takie translacje z jajem ;)

ocenił(a) film na 9
j_piecyk

ja jestem właśnie sobie obejrzałam i te napisy mnie zmiażdżyły i moje pytanie tylko czy to dziewczyna czy chłopak robił?
Mam pewne przesłanki aby myśleć, że to jednak kobitka :P oglądałam na zalukaj :)

ocenił(a) film na 8
ILoveUnicorns

Dziewczyna ;)
Koleżanka zrobiła je w ramach żartu dla mnie w prezencie, nie miały być udostępniane, ale, że długo nie było żadnych innych to po lekkim ocenzurowaniu wrzuciła te, nie sądziłam, że zrobią taką furorę, aż muszę wrócić do tego filmu mam nadzieję, że one gdzieś jeszcze są :D

madd19

a skąd można wziąć napisy? Nigdzie nie mogę ich znaleźć :(

ocenił(a) film na 5
Amberka

Nie wiem, ja oglądałam jak było online na megavideo, ale osoba wyżej powiada, że na zalukaj :)

ocenił(a) film na 7
madd19

TAK ,napisy są mistrzowskie trzeba przyznać,http://torrenty.org/torrent/653858 stąd pobrałam torenta dokładnie z tymi cudownymi napisami,które są już wklejone w film :) przyjemnego oglądania,pozdrawiam

madd19

Napisy takie hmmm nieprofesjonalne ale uczyniły ten film zabawnym :D Najbardziej podobało mi się "plebs ryczy" i "leć już bo ci zug sp...". Film marny, napisy przezabawne ;)

ocenił(a) film na 6
smerfetka

haha przecież całe te napisy to jeden wielki żart, są ironią. kto myśli, że zostały zrobione przez jakąś fankę biebera czy na siłę to niech może wyluzuje ;D

ocenił(a) film na 8
kielbasadopasa

Mi tam film się bardzo podobał ; > A napisy są świetne, nie czepiajcie się ;d