Absolutny cringe. Brak klimatu, to jak genreyczny paseudo-thiller z pod znaku ''Triku'' Nie wystarczy zatrudnić zajebiste gwiazdy aby nakręcić coś ciekawego. Poprzeczka powinna wisieć wysoko, nie nisko. Tylko tak wspinamy sie po lianie ewolucji, to jest krok wstecz. Zdaje się nakręcony tylko aby odkurzyć niektóre gwiazdy, innym przyświecić... Damn! do pieca.. :D
IMO to Twoja opinia jest bez sensu. Rzucasz inwektywy ale nie wiesz w którą stronę. "wspinamy sie po lianie ewolucji" jaki to ma związek z filmem? Nie napisałeś ani jednego merytorycznego argumentu dlaczego film jest w Twojej opini zły bo rozumiem że ocena 3 nie należy do najwyższych. Jedyne o co mógł byś zachaczyt to wspomniany wcześniej "Brak klimatu" co w mojej akurat opini jest jawnym kłamstwem ponieważ film akurat klimat posiada. Ciężki ponury smutny klimat.
Wskaż ''inwektywy'' . Filmy od dawna spełniają w społeczeństwie więcej niż jedną rolę, jeżeli nie pojmujesz jaki kinematografia ma związek z rozwojem ewolucyjnym/ intelektualnym, to niestety ani ja, ani nikt innym tobie w tym rozwoju nie pomoże. Twój wpis jasno daje do zrozumienia, że każde zdanie odmienne od twojego jest kłamstwem, mi się podoba, więc mam racje... Wojtuś, idź poproś mamusię niech tobie kupi czapeczkę ze śmigiełkiem i kredki z psim patrolem. Jak skończysz już podstawówkę i nauczysz się poprawnie komunikować w swoim ojczystym języku na piśmie, daj znać, podyskutujemy. Póki co, pędź stąd wełniana istoto ^_^