zapuszczony i spasiony aktorzyna w czyms co mnie rozrzewniło do bólu(oglądałem ostatnie 15-20 min) dałby sobie chłopina spokój już z przebywaniem na planach filmowych (grą tego ze względu na innych aktorów nie śmiem nazwać)
Twoja argumenty są głupie i żenujące(przeczytalem 3 ostatnie słowa Twojej wypowiedzi)
o jaśnie oświecony! żeby stwierdzić że zupa jest do dupy nie muszę pełnego talerza zjeść a tym bardziej pełnego gara
oczywiście to "głupek tępak osioł ktoś z uszkodzeniem ośrodka układu nerwowego" i jak widać również ktoś kto musi obejrzeć cały film a może i nawet kilka razy żeby móc wydać jakiś osąd na jego temat - było nie było masz predyspozycje na ten tytuł
"...ktoś kto musi obejrzeć cały film a może i nawet kilka razy żeby móc wydać jakiś osąd na jego temat"
własciwie tak czyni pewnie 99% ludzi na swiecie. przeczytaj sobie wlasna wypowiedz kilka razy - moze zrozumiesz jak bardzo pozbawiona jest sensu. szkoda gadac. pozdrawiam
piopio: ale z ciebie kretyn-!!!po co WOGÓLE TU SIE LOGOWAŁEŚ??Żeby wypisywać opinie z końcówek filmu???hahażal mi ciebie chłopie bo nie wiesz co piszesz!!!!!!!!Według ciebie kretynami sa ci co oglądaja cały film, a reszta 1% tych co ostatnie 5minut oglądają to kim są ??? Debilami pajacu-właśnie oni zaśmiecają filmweb swoimi durnymi opiniami i wogóle mam juz was do
,,i jak widać również ktoś kto musi obejrzeć cały film a może i nawet kilka razy żeby móc wydać jakiś osąd na jego temat"-nie spotkałem sie nigdy z kretynem co by tak napisał. Jestes pierwszy. pozdro
poziom twojej elokwencji a właściwie jej totalny brak jest niewiarygodny, nie ma wystarczającego określenia rozmiaru degradacji umysłowej, którą raczysz się dzielić na forum publicznym, właściwie odpisywać tobie to obelga dla każdego myślącego więc odpisuję po raz ostatni takiej euglenie zielonej jak ty która zawsze wszystkie filmy ogląda od początku do końca i wszystko jej się podoba (chociażby z tego względu zauważ jakim jesteś prymitywem)
piopio to kretyn i tyle{ tu nie o to chodzi że ten film jest cienki jak but} tylko oto że pewien facet o pseudonimie piopio wygaduje na tych którzy oglądaja filmy w całości, kretyn i tyle nie m O CZYM MÓWIĆ JAK MOŻNA OGLĄDAC FILMY URYWKAMI??? I wystawiać opinie wiedząc że gówno zobaczyłeś!!! Idże nie pisz tu głupot pajacu!!!Al z ciebie kinoman!!!