PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=437710}

Narzeczony mimo woli

The Proposal
2009
7,1 209 tys. ocen
7,1 10 1 209232
5,7 31 krytyków
Narzeczony mimo woli
powrót do forum filmu Narzeczony mimo woli

Nie wiem jak się dokładnie robiło tą scenę, ale oni byli całokowicie nadzy, czy tylko widzowie mieli dokładnie o tym pomyśleć? Bo jakoś nie dopatrzyłem się jakiegoś ciuchy żeby przysłonić genitalia :)

Scarlet mu pozwoliła na taką scenę, gdzie będzie dotykał i naga Sandra będzie dotykała jej nagiego męża :) ?

ocenił(a) film na 9
Logan_Cole

w jakims wywiadzie Ryan wspomniał, że widzieli się nago, więc myślę, że kręcili tą scene nago. Po pierwsze są aktorami, więc to chyba nie jest aż tak dla nich straszne, zwłaszcza, że w filmie nic nie widac, a po drugie Reynoldsowi już zdarzało się gonic nago w filmie.
Pozdrowienia

maczuh

Heh no on głównie ma takie role, bo producencie chcą jego ciałem zwabić więcej fanek :) Scarlett jeszcze nie wiedziałem całkiem nagiej w jakimś filmie zawsze tylko wygląda jakby była, ale to poza nic więcej.

ocenił(a) film na 8
maczuh

w jakim filmie biegał nago? nie przypominam sobie, a ogl. wszystkie :)

ocenił(a) film na 8
Logan_Cole

Byli nadzy, nawet Sandra w którymś wywiadzie o tym mówiła :)

ocenił(a) film na 9
Logan_Cole

mówili także w wywiadach, że małżokowie sę nie focowali, bo olegują się prywatnie... także ona ze scarlett...
pff.. dziwaczne!
:)

użytkownik usunięty
Logan_Cole

e tan, taka dola aktorów, i to w sumie to jeszcze nie było nic w tym filmie, przecież są inne dzieła, gdzie aktorzy są żonaci a uprawiają sex na planie, np Angelina Jolie i Antonio Banderas w Grzesznej miłości albo Michelle Williams i Ewan McGregor w Drogi Osamo;]

No przecież Joli i Banders tak naprawdę się nie bzykali tylko to tak wyglądało, podobnie jak z Williams i McGregorem - tak zmontowane sceny żeby widza bardziej wciągnęło :D

użytkownik usunięty
Logan_Cole

no nigdy nie wiadomo co tak naprawdę było:D:D

ocenił(a) film na 8
Logan_Cole

Nie wiem czy byli nadzy, może i tak. Przecież dla aktora nagość to też strój. ;)
Wiem na pewno, że mało się nie udławiłam ze śmiechu widząc tę scenę. :P

ocenił(a) film na 10
SquoouqS

do "maczuch"

w jakim to jeszcze filmie widzimy go nago ??

ocenił(a) film na 9
lady_girl

W 'wiecznym studencie' bodajże, a w 'amityville' czy 'x menie' paradował z gołą klatą.