PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 113776
6,4 40 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Spojler

ocenił(a) film na 7

Dlaczego ?! dlaczego oni ją uśmiercili ? :( co ona im takiego zrobiła ? :( to jest strzał w stopę dla
kontynuacji :<

ocenił(a) film na 6
rusek125

Komiks sprawił, że poszli za ciosem :D

ocenił(a) film na 7
chris3z8

a w jaki sposób ona w tym komiksie zginęła ?

ocenił(a) film na 6
rusek125

Zielony Goblin porywa ją na most Jerzego Waszyngtona, a tam Spajdi znalazł już Gwen martwą, z początku o tym nie wiedząc. Potem się na nim mści w kolejnym zeszycie...

ocenił(a) film na 7
chris3z8

je.any goblin ....

ocenił(a) film na 6
rusek125

Tak, taki z niego antagonista, ale za swoje dostaje :)

ocenił(a) film na 9
chris3z8

Z tego co przeczytałem na jakiejs stronie ze Gwen zginęła spadajac z mostu czy jakos tak i Peter złapał ja siecią ale nei zdążył przed uderzeniem czyli mniej wiecej tak jak w filmie , szkoda mam nadzieje ze goblin ostro po twarzy za to dostanie lub zginie bo polubiłem ta postać i jak zwykle jak kogos polubie w filmie to potem musza go ukatrupić

ocenił(a) film na 6
gibsoon

W komiksie wygląda to tak, jakby już nie żyła, jeszcze zanim spada w przepaść. Spider-man łapię ją siecią w niemal ostatniej chwili.

ocenił(a) film na 9
chris3z8

wiem wiem masz racje, przeczytałem :) no ale szkoda mi tej postaci , szkoda ze juz nie wroci

ocenił(a) film na 7
gibsoon

mam nadzieje, że nie wróci ten rinho. Ten Giamatti strasznie patologicznie grał i wgl nie pasował

ocenił(a) film na 6
rusek125

Mnie najbardziej dziwi to, że Webb został wybrany na reżysera restartu serii.

chris3z8

Bo miał taką rolę, rusek dresiarz.

rusek125

M.J Watson ottt co, aczkolwiek szkoda jak dla mnie. Ale być może dlatego, że ten Spiderman jest bardziej ludzki niż komiksowy w porównaniu do poprzednika.

ocenił(a) film na 6
rusek125

http://tymektransl.blogspot.com/2012/05/amazing-spider-man-smierc-gwen-stacy.htm l

ocenił(a) film na 7
rusek125

Brawo za spoiler geniuszu.

ocenił(a) film na 7
Szajba

wiem ;/ próbowałem to jakoś naprawić ale pierwszy koment wszedł i się nie dało ;/