Dlaczego ?! dlaczego oni ją uśmiercili ? :( co ona im takiego zrobiła ? :( to jest strzał w stopę dla
kontynuacji :<
Zielony Goblin porywa ją na most Jerzego Waszyngtona, a tam Spajdi znalazł już Gwen martwą, z początku o tym nie wiedząc. Potem się na nim mści w kolejnym zeszycie...
Z tego co przeczytałem na jakiejs stronie ze Gwen zginęła spadajac z mostu czy jakos tak i Peter złapał ja siecią ale nei zdążył przed uderzeniem czyli mniej wiecej tak jak w filmie , szkoda mam nadzieje ze goblin ostro po twarzy za to dostanie lub zginie bo polubiłem ta postać i jak zwykle jak kogos polubie w filmie to potem musza go ukatrupić
W komiksie wygląda to tak, jakby już nie żyła, jeszcze zanim spada w przepaść. Spider-man łapię ją siecią w niemal ostatniej chwili.
wiem wiem masz racje, przeczytałem :) no ale szkoda mi tej postaci , szkoda ze juz nie wroci
mam nadzieje, że nie wróci ten rinho. Ten Giamatti strasznie patologicznie grał i wgl nie pasował
M.J Watson ottt co, aczkolwiek szkoda jak dla mnie. Ale być może dlatego, że ten Spiderman jest bardziej ludzki niż komiksowy w porównaniu do poprzednika.
http://tymektransl.blogspot.com/2012/05/amazing-spider-man-smierc-gwen-stacy.htm l