PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 113691
6,6 35 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

codziennie ogladam zwiazstun 2 czesci spider mana jest wszystko ok ale gdy ten facet w prawdopodobnie z pierwszej czesci)kapeluszu idzie i tam widac sstroje roznych przeciwnikow i to jest pytanie czy to jest zapowiedz 3 czesci czy nie bardzo ciekawy zwiastunm ale nie rozumiem bo mialo to byc o przeciwniku electro a nie jeszcze rhoino i w obsadziE HARRY OSBORN NIE MA WPISANE JAKO GREEN GOOBLIN dla mnie to dziwne co wy na to??

ocenił(a) film na 8
franek20o

Wrogami w tej części Pajączka będą przede wszystim Electro, Rhino i Green Goblin jako Harry. Skrzydła i macki ze zwiastunu to oczywiscie Vulture i Doc Octopus ktorzy pewnie beda w 3 czesci, jako czesc Sinister Six. Ten koles w kapeluszu to moze byc Mysterio. Ogolnie zabawa z Oscorpem się zaczie juz od 2-ki. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

wiecie nie jestem pewien kto będzie green goblinem ale jak sobie zatrymacie zwiastun nr 1 na 1:54 to zobaczycie w przybliżeniu twarz goblina jednak i tak ciężko mi powiedzieć

ocenił(a) film na 8
marcinek9920

Zobacz sobie plakat do tego filmu gdzies na necie, na telebimie obok Electro jest Harry jak sie przemienia w goblina. Dziękuję

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

OK dzięki ja tylko dałem to o tym zwiastunie jakby ktoś chciał w przybliżeniu jego twarz zobaczyć bo widać wtedy szczegóły widać również wtedy jak wygląda jego zbroja