Czy ktoś ma może pełną (ale naprawde pełną!) ścieżkę dźwiekową z tego filmu? Szukałam już wszędzie i nigdzie nie mogę znaleźć. Będę wdzięczna za pomoc!
Posiadam ścieżkę, która zawiera 20 utworów. Nie wiem, czy jest to pełna wersja, ale w razie potrzeby służę pomocą.
Mógłbyś wrzucić to na rapidshare albo megaupload i przesłać linka??? :)
Najlepiej wklej mi go na mój profil. proszę. :)
Ja, też Po proszę...
Jeżeli oczywiście, nie sprawi Ci to, dużego problemu...
Byłabym Ci, bardzo wdzięczna, gdybyś wysłał(a) mi,
muzykę z tego filmu na mój e-mail:
broken_angel@wp.pl
Mój nr. Gadu-Gadu, to:
2025312
Z góry, bardzo Ci, Dziękuje!
I Pozdrawiam ciepło :-)
hej, a mogłabym też ja prosić o przeslanie na moj email tych 20 utworów? bardzo mi zalezy i naprawde bede bardzo wdzieczna!!! florczak@wp.pl
ooooo ja też jestem chętna!!również mógłbyś mi przesłać? dostosuję się do sposobu przesłania tych utworów :)
:( Emcik chyba o nas zapomnial:( JEdnak nadal czekam cierpliwie
moj e-mail martyna660@poczta.onet.pl
ups,luk8898 to nick mojego brata:)To ja GreenNymph czekam cierpliwie:) i email martyna660@poczta.onet.pl
Witaj! :-)
Oczywiście, jeżeli posiadasz muzykę z filmu "Niewierna" i nie sprawi Ci, większego problemu wysłanie mi jej, byłabym Ci, bardzo wdzięczna za nią... Zależy mi...
Już straciłam jakąkolwiek nadzieje, że ktokolwiek odpisze, że ją ma i zechce mi, ją przesłać... A tu, niespodzianka... Dzięki!
I podaje, jeszcze raz, mój E-mail:
broken_angel@wp.pl
Ghostmagda@interia.pl
I numer Gadu-Gadu:
2025312
Pozdrawiam ciepło i czekam na odp...
Na razie, Pa! :)
ja rowniez sie przylaczam:) moj mail to sweet-666@o2.pl najbardziej zalezy mi na glownym motywie - ten co jest na poczatku filmu jak jest silny wiatr
proszę bardzo. cały soundtrack z filmu.
[url]http://rapidshare.com/files/85154904/unfaithful_ost.rar[/url]
Mam nadzieję, że pomogłem :)
big thx, piekna muzyka byla, no ale wiadomo Polak :) hehe, wiedze ze Ciebie tez sklonil do wejscia na forum, puszczany dzisiaj (no, wczoraj) film :)
Od pierwszych nut muzyka z tego filmu zachwyca. Jakie więc było moje zaskoczenie, kiedy zobaczyłam nazwisko: Kaczmarek... :)