5,6 3,6 tys. ocen
5,6 10 1 3646
Nine Dead
powrót do forum filmu Nine Dead

użytkownik usunięty

Grupa dziewięciu obcych sobie ludzi zostaje uprowadzona przez zamaskowanego przestępcę. (release24.pl) Niedługo po tym uświadamiają sobie, że zostali wciągnięci w chorą grę prowadzoną przez nieznajomą osobę. Jeśli chcą przeżyć, to będą musieli nauczyć się współpracować między sobą.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10

trailer całkiem, całkiem.. bardzo przypomina Saw :)

użytkownik usunięty

ten film można obejrzeć w 15 minut. Głupi i schematyczny. Niczym nie zaskakuje. Gra aktorska żenująca....

ocenił(a) film na 5

yeah right. Akurat uwierzę, że zanim zabójca wszedł do pokoju typowałaś kto następny zginie i jaki motyw nim kieruje. Chyba nie zdarzyło Ci się obejrzeć schematycznego filmu.

ocenił(a) film na 5

yeah right. Akurat uwierzę, że zanim zabójca wszedł do pokoju typowałaś kto następny zginie i jaki motyw nim kieruje. Chyba nie zdarzyło Ci się obejrzeć schematycznego filmu.

jeśli opis filmu zaczyna się od "grupka ludzi" albo jeszcze lepiej "grupka młodych ludzi" to ja podziękuję :)

ocenił(a) film na 7
sylvek_b

No chyba sie ta kobieta na filmach nie zna.Jak to miał być schematyczny film to ja jestem John Travolta.Wg mnie scenariusz jest dobrze ułożony i trzyma w zagadce do samego końca.Bo jednak nie za bardzo chce mi sie wierzyć ,że jakis geniusz podobnie jak ta pani umie wytypować kto jest shooterem i jakimi pobudkami sie kieruje.