Grupa dziewięciu obcych sobie ludzi zostaje uprowadzona przez zamaskowanego przestępcę. (release24.pl) Niedługo po tym uświadamiają sobie, że zostali wciągnięci w chorą grę prowadzoną przez nieznajomą osobę. Jeśli chcą przeżyć, to będą musieli nauczyć się współpracować między sobą.
ten film można obejrzeć w 15 minut. Głupi i schematyczny. Niczym nie zaskakuje. Gra aktorska żenująca....
yeah right. Akurat uwierzę, że zanim zabójca wszedł do pokoju typowałaś kto następny zginie i jaki motyw nim kieruje. Chyba nie zdarzyło Ci się obejrzeć schematycznego filmu.
yeah right. Akurat uwierzę, że zanim zabójca wszedł do pokoju typowałaś kto następny zginie i jaki motyw nim kieruje. Chyba nie zdarzyło Ci się obejrzeć schematycznego filmu.
jeśli opis filmu zaczyna się od "grupka ludzi" albo jeszcze lepiej "grupka młodych ludzi" to ja podziękuję :)
No chyba sie ta kobieta na filmach nie zna.Jak to miał być schematyczny film to ja jestem John Travolta.Wg mnie scenariusz jest dobrze ułożony i trzyma w zagadce do samego końca.Bo jednak nie za bardzo chce mi sie wierzyć ,że jakis geniusz podobnie jak ta pani umie wytypować kto jest shooterem i jakimi pobudkami sie kieruje.