Zalety można wymieniać bez końca. Już teraz można bez wahania powiedzieć, że ten fim będzie wzorem dla przyszłych filmowców.
Niezadowoleni widzowie, nie zrozumieli jeszcze, że mieli możliwość cobaczyć dzieło wyjątkowe
Zrobi Ci przyjemność pani/e Trolu i odpiszę.
Film nie był fajny, był "gupi".Dziękuję.
może ta wypowiedz rzeczywiście nie była do końca przemyślana,ale,żeby od razu wyzywać od troli trole to kapitan orzech( forum Avatar) czy otwieram wino(forum Wiedzmin 2 ) to co oni robią przechodzi ludzkie pojęcie więc z takimi opiniami byłbym ostrożniejszy
Ta wypowiedz ,uwierz była przemyślana. To żartobliwa ironia skierowana do ludzi, którzy obejrzeli horror, thriller pt " Noc rekinów" a póżniej lamentują i biadolą jak to im się strasznie nie podobało, jaki to gniot, a jaki shit, a jaki głupi. A przeciez dla logicznie myslacego widza od poczatku było jasne jaki ten film będzie'
Tak podsumowujac. W swoim gatunku- niezły film
w takim razie się zgadzam z tą wypowiedzią nie wiem czego ludzie oczekiwali po tym filmie ja spodziewałem się lekkiego przyjemnego kina w stylu monster movie z rekinami wiadomo było na początku,ze większość zginie tu wszyscy zginęli i fajnie
czego oczekiwałeś od filmu gdzie większość ludzi ginie,a generalnie to monster movie z rekinami w roli głównej?
Zrobi Ci przyjemność jeśli odpiszę na post, który bez wątpienia jest zwykłą prowokacją, a na który nikt nie chciał odpisać przede mną.
Co do twojej wypowiedzi, Panie Pawle, to wybacz, ale już "parę" filmów na Filmwebie komentowałem i wiem, że jeżeli ktoś pisze o filmie, który ma ocenę 4,4 cytuję: "Zalety można wymieniać bez końca. Już teraz można bez wahania powiedzieć, że ten fim będzie wzorem dla przyszłych filmowców.Niezadowoleni widzowie, nie zrozumieli jeszcze, że mieli możliwość cobaczyć dzieło wyjątkowe" koniec cytatu, to jest zwykłym prowokatorem (trollem).
Przyjemność to mogłaby mi sprawić odpowiedż jasna ,klarowna ,przejrzysta, zmuszająca do myślenia, ewentualnie żartobliwa,
Odpowiedż "gupia" jak twoja , jest mi obojętna tak jak i jej autor
No proszę, i już masz 8 odpowiedzi, i temat na samym szczycie. Nie musisz mi dziękować ;)
Ale masz wielkie ego. Jeszcze takiego nie widziałem.. Nie przeszkadza ci to w chodzeniu? A jak się mieścisz w drzwi,gdzie się ubierasz. Kurczę ,ele musisz mieć problemy
dla mnie trolem może też być osoba która wystawia jeden tylko,żeby wystawić jeden dobremu filmowi,bo tak jest modnie dobrze chociaż,że dałeś 3 to chociaż nie uznam cię za trola
swoją drogą każdy ma swój gust ja rozumiem jakby np. ktoś kto oceni High school musical na 10,a Ojcu Chrzestnemu da 1 to to jest głupi troll,ale jak ktoś oceni Ojca Chrzestnego powiedzmy na 8,a High school musical na 6 czy 7 to co ci to przeszkadza,bo mi nic poprostu to zwykłe upodobanie filmowe ja z hejtererami walczę nie od dziś więc coś na ten temat wiem,a ta osoba wyraziła tylko swoją opinię