Ludzie, co Wy piszecie? Jaka fabuła? W całym swoim dość długim życiu nie oglądałem filmu, który miał mniej sensu!
Żaden z tego thriller, na horror za słabe.
Jeżeli ktoś dojrzał w tym czymś jakąś fabułę, sens, cokolwiek to proszę mnie oświecić. I tak zażądam zwrotu pieniędzy w wypożyczalni.
Nie jestem jakimś wielkim znawcą kina aczkolwiek lubię dobre filmy obejrzeć niestety ten się do nich w 100% nie zalicza w 100% zmarnowany czas jak dla mnie były to ciepłe kluchy film wogóle nie miał żadnego sensu jak miałbym coś polecić to polecam lustra byłem na tym w kinie moim zdaniem to był horror a nie z gruszki czy z pietruszki robi się kopia rodziny która wyłazi z lustra i morduje i w sumie pokazane przez cały film 2 morderstwa...nie polecam,żadnego sensu a tym bardziej fabuły,zwykła kaszana na maxa i jak kolega 0/10 nawet i to jest za dużo jak na ten film...
Ludzie, ludzie... piszecie że film nie ma sensu, a Ty na samej górze jeszcze prosisz o wyjaśnienie, a nieco wyzej na liscie tematów do tego filmu jest 48 - postowy wątek, wyjaśniający niemal WSZYSTKO co działo się w tym filmie. Ja to bym się na waszym miejscu wstydziła pisać tu takie rzeczy, bo to tylko wam ubliża. Film jest trudny, to trzeba przyznać, ale żeby nie dopatrzeć się tam naprawdę niczego sensownego, ciekawego, interesującego, juz nie mówię intrygującego, to trzeba mieć naprawdę braki w ilorazie inteligencji. Przyjmijcie do wiadomości, że są tacy reżyserzy, którzy robią filmy dla bardziej ambitnych widzów, którzy przyjemnosć z ogladania mają wtedy, kiedy trochę pomyslą. No to ja pozdrawiam.
[anusza] popieram!. Ogarnijcie się ludziki trochę wyżej. Jak nie rozumiesz filmu to obejrzyj sobie drugi raz, jeśli nie masz ochoty to nie oglądaj i dalej pisz, że nie rozumiesz, ale mam prośbę - nie zaniżajcie i tak już dosyć niskiej średniej inteligencji społeczeństwa [plizzzz] ;)
Mam nadzieję, że jesteś inteligentną osobą, a pisanie o filmie, że jest DNO, bo się go być może nie zrozumiało jest pomyłką. Mylić się jest rzeczą ludzką, więc nie ma sprawy. Ze swojej strony zaręczam, że ten film nie jest dnem, a wręcz przeciwnie. Jego zaniżona ocena świadczy o dużej ignorancji społeczeństwa [takie odbezmózgowienie , podanie wszystkiego na tacy - a gdzie pomyślunek? litości....]. Nie ma sprawy ok, większość lubi łatwe i przyjemne kawałki rodem z MTV..