PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631679}

Ostatni egzorcyzm. Część 2

The Last Exorcism Part II
2013
4,3 8,6 tys. ocen
4,3 10 1 8554
4,5 4 krytyków
Ostatni egzorcyzm. Część 2
powrót do forum filmu Ostatni egzorcyzm. Część 2
Annubbiss

egzorcyzmów, a nie zabijania kury.

krystian_dd

PRZECIEŻ JAK OGLĄDAŁEŚ PIERWSZĄ CZĘŚĆ TO ŚMIEM TWIERDZIĆ ŻE TA DRUGA JEST LEPSZA . JEST NA KLIMACIE WIADOMO NIE MA EGZORCYZMÓW WSZYSTKO DZIEJE SIĘ ZA DRZWIAMI MAŁO CO JEST POKAZANE ALE MOŻE O TO IM CHODZIŁO , NIE TWIERDZE ŻE JEST ARCYDZIEŁO ALE ŚREDNIA 4 TO NA PEWNO ZA MAŁO JAK NA TEN FILM . WIDZIAŁEM DUŻO GORSZE KISZKI Z OCENAMI MIEDZY 5-6.

Annubbiss

również widziałem, ale niezaprzeczalnie jest to najgorszy film o tematyce opętań, jaki istnieje. 4 to o 2 za dużo. btw. mówienie, że gorsze filmy mają lepsze oceny jest bezsensowne, gdyż wiele innych filmów lepszych ma gorsze oceny niż powinno mieć. przykładowo zmierzch jest na jednej z pierwszych stron najlepiej ocenionych horrorów w bazie filmweb'u, więc takie gadanie nie ma nic do rzeczy. ten film jest tragiczny.

ocenił(a) film na 2
krystian_dd

Zgadzam się ten film w ogóle nie trzyma się kupy w tematyce opętań, egzorcyzmów. To jakieś brednie, kto w ogóle interesował się tym, wie o czym piszę. Najlepsze zakończenie heheh.

ocenił(a) film na 7
Annubbiss

Zgadzam się ,horror ma straszyć a tutaj doświadczyłem tego parę razy.Druga połowa niestety już gorsza....

ocenił(a) film na 6
Annubbiss

A ja akurat się z Tobą zgodzę, film nie straszył, ale jak dla mnie był ciekawszy od pierwszej części, no i zakończenie świetne. Ile razy można oglądać egzorcyzmy, polegające w filmie na łamaniu kości i bieganiu po ścianach. Dla mnie ta odsłona była świeża, bardzie naturalna i ciekawsza, mniej efektów wyszło na plus.