Najbardziej podobala mi sie scena na poczatku:
"LADUJE NORWESKI: man, woman, child (...)"
Potem wylaczylem.
Nie przesadzajcie .. męczysz się ? To widzę mało wybredny jesteś :] Film jako taki, przyzwoity, nic rewelacyjnego
7/10, ale jak ktoś oglądał 10 razy infiltrację na tvn to może sobie obejrzeć polsat ;d
Tolerancja moja na stek bzdur jest ograniczona. Za pozwoleniem, w tym filmie nie ma absolutnie niczego, co warto byłoby zapamiętać.
Może oprócz tego, że napompowano go absurdem i niedorzecznością właśnie dla niewybrednych.
Kopii kruszyć jednakże nie zamierzam, bo akurat o ten film spierać się nie warto. Idź sobie go bronić gdzie indziej, mi to lotto :D
Jeszcze wcześniej był statek kosmiczny, spadający na Ziemię w 709 roku naszej ery. Jeśli science-fiction jest dla ciebie za trudne do ogarnięcia, to naprawdę powinieneś wyłączyć ten film wcześniej.
To raczej dla ciebie jest za trudne odroznienie science-fiction od zwyklej amerykanskiej bajki, ktora z science-fiction ma tyle wspolnego ze sa ze 2 ujecia statkow kosmicznych i jakis niby pozaplanetarny potwor do pokonania.
Nie, Watsonie. To sa amerykanskie bajki dla dzieci, ktore ignoranci nazywaja sci-fi, na takiej samej zasadzie jak Feel jest rockowym zespolem. Poczytaj sobie Lema, Strugackich, Dicka, Carda, kup czasem Fantastyke. Obejrzyj Blade Runnera, 12 Malp, nawet Raport Mniejszosci, czy nasza Seksmisje. Moze wtedy dostrzerzesz roznice, czego zycze, chociaz w to watpie.
To JEST film z elementami sci-fi,jesteś ślepy?! Spełnia sporo wymogów,takich jak kosmici czy statki kosmiczne!
no ja dziękuję bardzo za norweski, wiesz co mówisz wogóle, Jak chcesz to idź i pooglądaj sobie norweskie filmy i nie marudź. Żal