PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=237705}
6,3 24 tys. ocen
6,3 10 1 24077
Outlander
powrót do forum filmu Outlander

Najbardziej podobala mi sie scena na poczatku:
"LADUJE NORWESKI: man, woman, child (...)"
Potem wylaczylem.

Majk_Wazowski

Ja jeszcze męczę, a jako że wszystko w rzeczonym widowisku jest słabe, zabawa przednia :)

ocenił(a) film na 7
sjelo

Nie przesadzajcie .. męczysz się ? To widzę mało wybredny jesteś :] Film jako taki, przyzwoity, nic rewelacyjnego
7/10, ale jak ktoś oglądał 10 razy infiltrację na tvn to może sobie obejrzeć polsat ;d

Hastia

Tolerancja moja na stek bzdur jest ograniczona. Za pozwoleniem, w tym filmie nie ma absolutnie niczego, co warto byłoby zapamiętać.
Może oprócz tego, że napompowano go absurdem i niedorzecznością właśnie dla niewybrednych.
Kopii kruszyć jednakże nie zamierzam, bo akurat o ten film spierać się nie warto. Idź sobie go bronić gdzie indziej, mi to lotto :D

użytkownik usunięty
sjelo

dyrdymały pustej pały.

Majk_Wazowski

znaczy,wg. ciebie reszta filmu powinna być po norwesku?

ocenił(a) film na 8
Majk_Wazowski

Jeszcze wcześniej był statek kosmiczny, spadający na Ziemię w 709 roku naszej ery. Jeśli science-fiction jest dla ciebie za trudne do ogarnięcia, to naprawdę powinieneś wyłączyć ten film wcześniej.

Michal_50

To raczej dla ciebie jest za trudne odroznienie science-fiction od zwyklej amerykanskiej bajki, ktora z science-fiction ma tyle wspolnego ze sa ze 2 ujecia statkow kosmicznych i jakis niby pozaplanetarny potwor do pokonania.

Majk_Wazowski

To co przedstawiłeś jest właśnie science fiction,Einsteinie :P

ocenił(a) film na 3
jporuba

Ten film może i jest sf, co nie zmienia faktu że jest cholernie słabym sf.

jporuba

Nie, Watsonie. To sa amerykanskie bajki dla dzieci, ktore ignoranci nazywaja sci-fi, na takiej samej zasadzie jak Feel jest rockowym zespolem. Poczytaj sobie Lema, Strugackich, Dicka, Carda, kup czasem Fantastyke. Obejrzyj Blade Runnera, 12 Malp, nawet Raport Mniejszosci, czy nasza Seksmisje. Moze wtedy dostrzerzesz roznice, czego zycze, chociaz w to watpie.

Majk_Wazowski

To JEST film z elementami sci-fi,jesteś ślepy?! Spełnia sporo wymogów,takich jak kosmici czy statki kosmiczne!

użytkownik usunięty
Majk_Wazowski

no ja dziękuję bardzo za norweski, wiesz co mówisz wogóle, Jak chcesz to idź i pooglądaj sobie norweskie filmy i nie marudź. Żal

ocenił(a) film na 4
Majk_Wazowski

jestem tego samego zdania,skoro norweski to norweski..... irytuje mnie to w filmach tak jak w tym i innych np.wojennych gdzie Niemiec czy Rosjanin napie*dalaja po angielsku....