Czytałam książkę Jamesa Pattersona. Jest ona przepiękna, popłakałam sie, gdy ją przeczytałam. Żadna do tej pory książka nie zrobiła na mnie takiego wrażenia. Ciekawa jestem jaki jest film...
zgadzam sie, książka jest napisana w niesmaowity sposób, taka odskocznia od dotychczasowego stylu powieści Paterson. Cóż, filmu jeszcze nie widziałam, ale przy najbliższej okazji zobacze ;)
Tak, książka nosi tytuł "pamiętnik pisany miłością" ;)
Książka jest rewelacyjna. Jedna z niewielu przy których płakałam :) szczerze polecam :D
Książka naprawdę jest wspaniała płakałam, gdy ją czytałam. Gdy przypadkiem natrafiłam na wiadomość, że na jej podstawie jest zrobiony film od razu chciałąm go obejrzeć. I musze stwierdzić, że się...zawiodłam. Film jest ładny i powienien się spodobać pod warunkiem że nikt nie będzie go za bardzo porównywał do książki. Ogólnie fabuła jest ta sama ale według mnie brakuje tego (jakby to nazwać) zżycia się z bohaterką i akcją, która według mnie istnieje (w tym wypadku) jedynie podczas czytania książki. To jest moje zdanie więc nie zdziwie się jęsli inni myślą inaczej. Ja naprawdę pokochałam tę książkę i żałuje że obejrzałam film. Decyzję zostawiam wam. Pozdrawiam