Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 43 tys. ocen
5,8 10 1 42760
4,0 15   krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

Jestem wielkim fanem serii Piła lecz jeśli chodzi o część VII jestem lekko zniesmaczony tak śmiertelnym błędem logicznym. Mianowicie podczas gdy Bobby miał wejść do pokoju z żoną musiał sobie wyrwać dwa zęby na których był kod do drzwi. Jakim cudem na tych zębach podczas jego braku przytomności wyryto cyfry a następnie "wsadzono" je i połączono nerwowo z korzeniem?! (jak było widać podczas wyrywania nie były byle jak przyklejone).

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Noizebeat

Tylko kto powiedzial, ze Hoffman wyrywal mu te zeby żeby wyryć cyfry?

ocenił(a) film na 7
Noizebeat

W rzeczy samej... jak można to możliwe, że na korzeniach wyryto cyferki i z powrotem wsadzili ząbki... rzecz nie możliwa. Błąd kolejny, trzonowce drugie górne mają po trzy korzenie, a we filmie tylko jeden z nich miał 3 korzenie, a drugi tylko 2.

Perelka89

Skąd to wiesz?

ocenił(a) film na 7
religawojtek

Jestem technikiem dentystycznym, każdy ząb z osobna znam jak własną kieszeń. Pozdrawiam!

Noizebeat

Też specjalnie cofałem film aby obejrzeć tę zęby. W jednym zębie cyfry były wyryte z boku powyżej korzenia, czyli jak najbardziej jest to wykonalne. Z kolei w drugim zębie cyfry były już wyryte na korzeniu, i można to zaliczyć do błędów w filmie.