PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533274}

Piła 3D

Saw 3D
2010
5,8 42 tys. ocen
5,8 10 1 42071
4,4 19 krytyków
Piła 3D
powrót do forum filmu Piła 3D

Jestem wielkim fanem serii Piła lecz jeśli chodzi o część VII jestem lekko zniesmaczony tak śmiertelnym błędem logicznym. Mianowicie podczas gdy Bobby miał wejść do pokoju z żoną musiał sobie wyrwać dwa zęby na których był kod do drzwi. Jakim cudem na tych zębach podczas jego braku przytomności wyryto cyfry a następnie "wsadzono" je i połączono nerwowo z korzeniem?! (jak było widać podczas wyrywania nie były byle jak przyklejone).

Noizebeat

Tylko kto powiedzial, ze Hoffman wyrywal mu te zeby żeby wyryć cyfry?

ocenił(a) film na 7
Noizebeat

W rzeczy samej... jak można to możliwe, że na korzeniach wyryto cyferki i z powrotem wsadzili ząbki... rzecz nie możliwa. Błąd kolejny, trzonowce drugie górne mają po trzy korzenie, a we filmie tylko jeden z nich miał 3 korzenie, a drugi tylko 2.

Perelka89

Skąd to wiesz?

ocenił(a) film na 7
religawojtek

Jestem technikiem dentystycznym, każdy ząb z osobna znam jak własną kieszeń. Pozdrawiam!

Noizebeat

Też specjalnie cofałem film aby obejrzeć tę zęby. W jednym zębie cyfry były wyryte z boku powyżej korzenia, czyli jak najbardziej jest to wykonalne. Z kolei w drugim zębie cyfry były już wyryte na korzeniu, i można to zaliczyć do błędów w filmie.