PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224364
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

7/10

ocenił(a) film na 7

Waszym zdaniem jaka jest najlepsza część Piły i dlaczego??? Moim zdaniem jednak chyba Pierwsza część. Trzyma w napięciu do samego końca a i zakończenie jest świetne.

ocenił(a) film na 8
White_Nyga

Według mnie każda część Piły trzyma do końca w napięciu i zakończenia są równie dobre ;).

White_Nyga

jak napisał wyzej Mr. JigSaw ,kazda czesc piły trzyma w napieciu do samego konca,wczoraj byłem na czwartej czesci piły była całkiem niezła, ale bez apelacyjnie wygrywa czesc I , koncowka pierwszej czesci poprostu wgniata w fotel, moment gdy Jingsaw wstaje z podłogi !!!!!!!!! JEST NIE DO PRZEBICIA !!!!!!!

ocenił(a) film na 6
White_Nyga

Jedynka najlepsza (8/10), dwójka słabsza, ale jeszcze ujdzie (6/10), trójka to tragedia (2/10), czwórki jeszcze nie widziałem. Reasumując - im dalej tym gorzej ;).

ocenił(a) film na 6
White_Nyga

Jedynka jest jedyną dobrą częścią tej całej raczej średniej serii.

Każda kolejna część jest coraz słabsza.

Widziałem 3 pierwsze części i szczerze mam dosyć,czy się zabiorę za 4-rkę tego nie wiem,ale raczej wątpię po opiniach które przeczytałem w internecie.

Nie lubię odgrzewanych kotletów,dość schematyczne i niemal identyczne są wszystkie Piły.

W cztery lata zostały nakręcone cztery części,to o czymś świadczy.

Trochę mi to przypomina American Pie,film zupełnie innego gatunku,ale AM też już jest produkowane masowo i na siłę.