PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224364
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

Film jest bardzo dobry i był już tyle razy wychwalany, że nie mam zamiaru robić tego znowu. Chciałem za to zapytać się kto wypisuje te wszystkie "ciekawostki" i weryfikuje je? Ostatnia brzmi naprawdę wspaniale, opisuje motyw z wybuchającą głową. Może nie oglądałem filmu dostatecznie dobrze, ale w którym momencie miało to miejsce? Co ciekawsze, często odwiedzam pewną polską stronkę o horrorach (pewnie domyślacie się jaką) i tam też są ciekawostki. Niektóre brzmią identyczniejak te z Filmwebu. Ostatnio czytałem właśnie ciekawostki z "Piły" i postanowiłem przeczytać z kolejnego filmu. W głowę zapadła mi mowa o wybuchającej głowie. Ten motyw był w filmie SCANNERS, a nie jak tu piszą w "Pile". Nie dośc, że ktoś kopiuje cudzą pracę idąc na łatwizne w dodatku robi to źle.
Pozdrawiam
Dante Keane

ocenił(a) film na 10
Dante_Keane

podaj link do tej polskiej strony o horrorach:))))

ocenił(a) film na 7
Carolle

sluchaj, noze ten ktos mial na mysli "pile 3"? tam 1ednej kobiecie na koncu wybuchla glowa. Widziales trzecia czesc? ja w zeszly weekend bylam na nocy z piłą w baltyku i to byla jedna z mniej hardcorowych scen.

fantyna_2

Tak ja również byłem na nocy z "Piłą" i tam właśnie oglądnąłem 3 część. I owszem była tam podobna scena, ale opis ciekawostki jak ona powstała jest identyczny z opisem na tej stronie o horrorach i nie ma mowy o pomyłce. Ktoś kopiował. Żenada.
Pozdrawiam
Dante Keane

użytkownik usunięty
Dante_Keane

moim zdaniem ta głowa została rozerwana (o ile sie nie myle o ktorej glowie mowa, a szansa ze sie myle jest znikoma)...