PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224357
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

ten PAN ZA-GADKA(i) nie był znowu taki trzymający się zasad i nie kłamiący... przecież tej panni powiedział, że ma wziąść sobie kluczyk (czy coś(?)) z trupa, a okazało się, że on żył... Poza tym film pełen niedociągnieć, słaby aktorsko, a jak się okaże, że nakręcą 2 część, no to już śmiech... Popieram recenzje redakcji... Duzo oczekiwań, a efekt marny... Co więcej po pierwszych ujęciach spodziwałem się, ze pozostana na cały film w tym kibelku i tak by było duzo lepiej, ale widocznie brak pomysłu, a ż na długometrażowy film....

Pozdraiwm!

Ja dałem 4 gwiazdki, ale chyba i tak za dużo!

użytkownik usunięty
mis_iek

nie wiem gdzie ogladales ten film ale widocznie trafiles na kiepski napisy :) nie z trupa tylko z ciala...widzisz juz roznice? co do reszty... hmm opisnia jest jak odbytnica kazdy ja ma

użytkownik usunięty
mis_iek

Film pełen niedocoagniec? wskaz je prosze bo nie kalmiacy pan zagadka czy tez kalmaicy to bzdurny argument!!!Słaby aktorsko? nie przypominam sobie filmu w ktorym tak dobrze pokazano strach glownych bohaterow. Fakt jest ze ja tez wolę np. Kubricka"Oczy szeroko zamkniete" itp. gdzie zachowania ludzkie sa przedstawione w calkiem odmienny sposob ale nie mow czlowieku ze to film lipa. Za muzyke tez duzy plus no i za pomysl!!!ja daje co najmniej 8 :-))pozdrawiam wszystkich

użytkownik usunięty

dno dna, muzyka , powiadasz? beznadziejna, w ogole nie nuduje nastroju. zreszta nic tam nastroju nie buduje. Film okreslam mianem "bezplciowy". do kwadratu. 1 gwiazdka, szkoda ze nie ma punktow ujemnych :]