ten PAN ZA-GADKA(i) nie był znowu taki trzymający się zasad i nie kłamiący... przecież tej panni powiedział, że ma wziąść sobie kluczyk (czy coś(?)) z trupa, a okazało się, że on żył... Poza tym film pełen niedociągnieć, słaby aktorsko, a jak się okaże, że nakręcą 2 część, no to już śmiech... Popieram recenzje redakcji... Duzo oczekiwań, a efekt marny... Co więcej po pierwszych ujęciach spodziwałem się, ze pozostana na cały film w tym kibelku i tak by było duzo lepiej, ale widocznie brak pomysłu, a ż na długometrażowy film....
Pozdraiwm!
Ja dałem 4 gwiazdki, ale chyba i tak za dużo!
nie wiem gdzie ogladales ten film ale widocznie trafiles na kiepski napisy :) nie z trupa tylko z ciala...widzisz juz roznice? co do reszty... hmm opisnia jest jak odbytnica kazdy ja ma
Film pełen niedocoagniec? wskaz je prosze bo nie kalmiacy pan zagadka czy tez kalmaicy to bzdurny argument!!!Słaby aktorsko? nie przypominam sobie filmu w ktorym tak dobrze pokazano strach glownych bohaterow. Fakt jest ze ja tez wolę np. Kubricka"Oczy szeroko zamkniete" itp. gdzie zachowania ludzkie sa przedstawione w calkiem odmienny sposob ale nie mow czlowieku ze to film lipa. Za muzyke tez duzy plus no i za pomysl!!!ja daje co najmniej 8 :-))pozdrawiam wszystkich