Piłą to pseudo thriller , zachwyca tylko małolatów lub amatorów ... zacznijcie lepiej grzebac w kalsyce gatunku, polecam SIedem i Milczenie Owiec ... ten film jest po prostu załosny, ten cały pseudo sadyzm jest najgorszym środkiem wyrazu jaki widziaełm 1/10 ... DNO!
- acha zaskakujące zakończenie jest w Siedem albo Milczeniu Owiec :p -
Zgadzam sie ze wszystkim co powiedziales. ;) Pila to Chlam, jakich malo. Ze zgroza patrze na to, co probuje nam wcisnac niektorzy ludzie. ://
pozdro
krokodyl ;]
a ja sie totalnie nie zgadzam, mnie ten film bardzo się podoba i wcale nie jestem małolatą.. Siedem i Milczenie owiec to też fajne filmy.. jednak będę bronić Piły :)
"Siedem" i "Milczenie Owiec" to sa filmy genialne. Natomiast "Pila" to kicz i badziew. ;) Zdaje sobie jednak sprawe, ze filmy to przedewszystkim kwestia gustu. ;) Gorzej z aktorami. ;] W kazdym razie wcale nie uwazam Cie za malolate. Masz prawo lubic "Pile", ale mnie nikt nie zabroni mowic, ze takowy film to tandeta. ;) Sorry. ;) Wolnosc slowa i wypowiedzi czesto sie przydaje. ;P
pozdro
krokodyl ;]
a powiedz mi drogi krokodylu czy w "Pile" dostrzegasz jakiekolwiek plusy...nie wiem np. muzyka, pomysł, cokolwiek???
i jeśli film Ci się nie podoba(masz prawo)to miło by było jakbyś też napisał dlaczego...konkretnie...bo wiesz ja też mógłbym napisać że "Siedem" to kicz i badziew (ŻART ;])
pozdrawiam