PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224364
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

Dlaczego..pierwsze komentzrze dotyczace filmu kiedy nie byl jeszcze znany dla szerszej grupy ludzi i nie bylo jeszcze glosno o nim sa typu "rewelacja,arcydzielo,najlepszy film,cud,najlepszy horror"(sami sobie sprawdzcie),a ost komentarze dane juz po tym jak kazdy czlowiek juz zna ta trylogie i opiera sie na tym ze wszystko co komercyjne to dno sa typu"nieporozumienie, najgorszy film,dno totalne,same flaki bez fabuly itp"Ludzie zastanowcie sie nad tym co piszecie bezmozgi totalne.

ocenił(a) film na 8
hiper007

Heh zgadzam się w 100% chociaż nie wiem czemu oni to piszą... no widać taka moda :P

ocenił(a) film na 10
Szlifara

Bo ludzie mysla ze skrytykuja to beda slawni i sie wyroznia od reszty,obojetnie jaka by niebyla produkcja nawet stworzona przez Boga zawsze sie znajdzie min jeden kretyn ktory pojedzie po filmie,a ten film jest przykladem na to jak ludzie sa tepi i naprawde glupi,wszystko robi komercja a tak naprwade ten film mimo ze jest komercyjny to i tak jest najlepszy z tego typu filmow.a wiara nie ma chaty poprostu

ocenił(a) film na 8
hiper007

Nie, to dlatego że ludzie nienawidzą jak coś, co im się nie spodobało, robi się popularne, bo jak wszędzie to widzą, to ich to wkurza (albo po prostu nie lubią ciagnięcia na siłe). Tak jest z filmami, aktorami, książkami (najczęściej Harry Potter) i grami. Nie chce oczywiście nikogo urazić, mówię o tych, którzy naprawdę przesadzają.

A pierwsza Piła była fajna. Następnych jakoś nie chcę oglądać, bo nie lubię goru (pierwsza megabrutalna znowu nie jest), a i ponoć są gorsze.

ocenił(a) film na 10
speiderman

Nie masz racju w 100%;/Wypowiedzi i opinie komentarze dotycza tutaj tylko Pily I jak bys widzial bo pozostale Pily maja swoje strony i tak sie wypowiada na temat pozostalych pil.totalnie nie zrozumiales mojej sugesstji a jak nagle wszystkim pila jedyna sie podoba a nagle co drugi krytykuje i tu ciagle powtarzam ze wypowiadam sie na temat pily jedynki koloejne pily(nawet jak by byly gorsze)to nie moga zmienic ani wplynac na opinie Pily jedynki.Zalozmy ze pila jedynka jest dobra to nawet jak pozostale beda slabsze to nie moge powiedziec przez to ze pila jedynka ode razu jest slaba bo niespodobaly mi sie pozostale czesci.Totalnie mnie nie zrozumiales albo sam nie wiesz co napisales