ten lekarz pod koniec nie musiał ucinac sobie nogi! telefon miał od reki 10 cm a przecież miał koszule na sobie.:) i że ten młody mu tego nie powiedział
Chciał odebrać telefon żeby pomóc rodzinie. A obciął sobie nogę, bo w takich skrajnych sytuacjach czlowiek nie myśli logicznie. Wontpie żebyś ty na jego miejscu pomyślał o tym żeby koszulę zdjąć :D
Film rewelacyjny, u mnie dostał 9/10. Była by 10 jakby nie zchrzanili gry aktorskiej :D
Pzdr
Dr. Gordon musiał sobie odciąć noge bo prędzej czy poźniej przyszła by Amanda i go udusiła workiem tak samo jak Adama.
On obciął sobie noge z desperacji ponieważ myślał ze Zep zabił jego zone i córke (slyszal strzaly i krzyki w sluchawce)... dlatego telefon pozniej juz go nie interesował... proste ;]
PS. Hehe o Amandzie to oni nic nie wiedzieli wiec to raczej motyw nie byl... faktem jest ze pewnie by go i tak udusila ;]
Aleście obaj spoiler do następnych części zrobili. Ci co to czytają a nie oglądali 2 mają po największej atakcji. Wytydzcie się ;)
PRzeciez to co napisalismy to jedno wielkie klamstwo... w koncu ogladalas to wiesz ;)
"Dr. Gordon musiał sobie odciąć noge bo prędzej czy poźniej przyszła by Amanda i go udusiła workiem tak samo jak Adama." - ja tu się coś kłamstwa nie mogę doszukać :) I ci co nie oglądali filmu już wiedzą o akcji z Amandą ;]
a ja to tak specjlanie napisalem zeby ludzie co to czytaja troche zabawy tez mieli... nom ale zbeszczescilas moj misterny plan :(