PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224364
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

ucinanie nogi

ocenił(a) film na 10

ten lekarz pod koniec nie musiał ucinac sobie nogi! telefon miał od reki 10 cm a przecież miał koszule na sobie.:) i że ten młody mu tego nie powiedział

ocenił(a) film na 10
wislafan34

hmm a co mu po telefonie z ktorego sa zablokowane połaczenia wychodzace? ;]

ocenił(a) film na 8
Makron

Chciał odebrać telefon żeby pomóc rodzinie. A obciął sobie nogę, bo w takich skrajnych sytuacjach czlowiek nie myśli logicznie. Wontpie żebyś ty na jego miejscu pomyślał o tym żeby koszulę zdjąć :D
Film rewelacyjny, u mnie dostał 9/10. Była by 10 jakby nie zchrzanili gry aktorskiej :D

Pzdr

ocenił(a) film na 10
wislafan34

Dr. Gordon musiał sobie odciąć noge bo prędzej czy poźniej przyszła by Amanda i go udusiła workiem tak samo jak Adama.

ocenił(a) film na 10
uxi88

On obciął sobie noge z desperacji ponieważ myślał ze Zep zabił jego zone i córke (slyszal strzaly i krzyki w sluchawce)... dlatego telefon pozniej juz go nie interesował... proste ;]

PS. Hehe o Amandzie to oni nic nie wiedzieli wiec to raczej motyw nie byl... faktem jest ze pewnie by go i tak udusila ;]

ocenił(a) film na 8
Makron

Aleście obaj spoiler do następnych części zrobili. Ci co to czytają a nie oglądali 2 mają po największej atakcji. Wytydzcie się ;)

ocenił(a) film na 10
Eminem11

PRzeciez to co napisalismy to jedno wielkie klamstwo... w koncu ogladalas to wiesz ;)

ocenił(a) film na 8
Makron

"Dr. Gordon musiał sobie odciąć noge bo prędzej czy poźniej przyszła by Amanda i go udusiła workiem tak samo jak Adama." - ja tu się coś kłamstwa nie mogę doszukać :) I ci co nie oglądali filmu już wiedzą o akcji z Amandą ;]

ocenił(a) film na 10
Eminem11

a ja to tak specjlanie napisalem zeby ludzie co to czytaja troche zabawy tez mieli... nom ale zbeszczescilas moj misterny plan :(

ocenił(a) film na 8
Makron

Ale spoiler jest i tak :)