PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539302}

Piekielna zemsta

Drive Angry
2011
5,7 42 tys. ocen
5,7 10 1 41985
6,1 15 krytyków
Piekielna zemsta
powrót do forum filmu Piekielna zemsta

Średnia ocen 5,6 nie zachęca do obejrzenia tego filmu, jednak przez wzgląd na Amber Heard nie mogłem jego nie zobaczyć. No i się pozytywnie zaskoczyłem. Porządny film akcji z niezłą fabułą. Ilość strzałów, wybuchów i pościgów w granicach rozsądku. Do tego trochę humoru. Naprawdę porządny film. No i Amber... 7/10

ocenił(a) film na 5
kacper1916

Obejrzałem go tylko dzięki Amber, ale już teraz wiem dlaczego ma taką średnią a nie inną. 5/10 to moja ocena

ocenił(a) film na 5
kacper1916

kacper widzę mało filmów oglądasz i pewnie jeszcze mleka spod nosa nie wytarłeś, dlatego rajcujesz się taką żenadą . to coś przypomina mi parodie jakiejś bajki a nie film akcji . Sądziłem, że Cage 3ma fason, ale jednak gra w coraz gorszych produkcjach. Co do Amber <3 ... tylko ona mnie nie zawiodła . 5/10

ocenił(a) film na 7
el_PL

To, że nie potrafisz rozpocząć dyskusji inaczej niż od obrażania rozmówcy najlepiej o tobie nie świadczy. Nie rozumiem dlaczego dałeś ocenę 5/10 (średni) skoro uważasz go za żenadę. Ja się nie zachwycam, ale uważam, że film jest przyzwoity. Trzymało się to wszystko kupy, co nie jest regułą w tego typu filmach. Gdyby nie Cage, nijak niepasujący mi do roli twardziela, w której często się go obsadza, film zyskałby dodatkowo wiarygodności.

ocenił(a) film na 9
kacper1916

Mi się film bardzo podobał - lubię takie klimaty, pewnie stąd taka ocena - trochę dystansu i logiki - parodia bajki el_PL? Toż to jest genialny pastisz połączony ze starą stylistyką filmów kategorii B > - nie wymagajcie od filmu czegoś, czego w ogóle reżyser nie miał w założeniu.