Średnia ocen 5,6 nie zachęca do obejrzenia tego filmu, jednak przez wzgląd na Amber Heard nie mogłem jego nie zobaczyć. No i się pozytywnie zaskoczyłem. Porządny film akcji z niezłą fabułą. Ilość strzałów, wybuchów i pościgów w granicach rozsądku. Do tego trochę humoru. Naprawdę porządny film. No i Amber... 7/10
Obejrzałem go tylko dzięki Amber, ale już teraz wiem dlaczego ma taką średnią a nie inną. 5/10 to moja ocena
kacper widzę mało filmów oglądasz i pewnie jeszcze mleka spod nosa nie wytarłeś, dlatego rajcujesz się taką żenadą . to coś przypomina mi parodie jakiejś bajki a nie film akcji . Sądziłem, że Cage 3ma fason, ale jednak gra w coraz gorszych produkcjach. Co do Amber <3 ... tylko ona mnie nie zawiodła . 5/10
To, że nie potrafisz rozpocząć dyskusji inaczej niż od obrażania rozmówcy najlepiej o tobie nie świadczy. Nie rozumiem dlaczego dałeś ocenę 5/10 (średni) skoro uważasz go za żenadę. Ja się nie zachwycam, ale uważam, że film jest przyzwoity. Trzymało się to wszystko kupy, co nie jest regułą w tego typu filmach. Gdyby nie Cage, nijak niepasujący mi do roli twardziela, w której często się go obsadza, film zyskałby dodatkowo wiarygodności.
Mi się film bardzo podobał - lubię takie klimaty, pewnie stąd taka ocena - trochę dystansu i logiki - parodia bajki el_PL? Toż to jest genialny pastisz połączony ze starą stylistyką filmów kategorii B > - nie wymagajcie od filmu czegoś, czego w ogóle reżyser nie miał w założeniu.