PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121760}

Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 398 tys. ocen
7,7 10 1 398157
6,4 58 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

ogólnie film mi się podobał, chociaż lepsze były dwie pierwsze części. Troszkę przekombinowali z fabułą i ciężko się oglądało wspomniane już drewna, chociaż na Keirę zawsze miło popatrzeć ;)

cybher

Dla mnie Keira to był atut wszystkich filmów. Natomiast na Sparrowa nie mogłem już patrzeć w 3. serii - czuję się odosobniony w tej kwestii ale cóż poradzić... Czwartej części nie oglądałem ale przed piątą częścią muszę obejrzeć (idę do kina tylko aby zobaczyć Willa i Elisabeth - chociaż na chwilę) :)

ocenił(a) film na 6
Heroes_Pe

Grała bardzo pretensjonalnie i sztucznie szczególnie ta non stop otwarta buzia. Ładna jest, ale niestety grała kiepsko. Co do 3 części to ja również się bardzo męczyłem. Straszne dłużyzny i scenariusz na siłę. Mało zabawnych momentów, opiera się głównie na patosie jacy to niby piraci są wspaniali i że trzeba walczyć o ich zasady. Nie oszukujmy się prawdziwi piraci nie mieli żadnych zasad. To byli bezlitośni mordercy, grabieżcy i złodzieje. Wiem, że to tylko film no ale bez przesady. Pierwsza i druga część jest zdecydowanie lepsza. Czwartą pamiętam przez mgłę, ale chyba też przewyższa męczącą trójkę.

cybher

Pozostaje nam sobie życzyć aby piąta część była jak najlepsza :)