PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307753
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Wersja PL w kinie

ocenił(a) film na 9

Witam orientuje się ktoś czy film będzie z Napisami czy z Polskim Dubbingiem w dniu premiery kinowej ?

użytkownik usunięty
Griver

Oby tylko nie z dubbingiem....

ocenił(a) film na 4

Pomyślcie trochę! Żadna część nie była z dubbingiem.Premiera kinowa będzie zapewne z napisami a wersja na dvd i blu ray będzie z lektorem,napisami lub jak wolisz w innym języku. Pozdrawiam!

Griver

O ludzie co ci przyszło do głowy...hahaha oczywiście, że film będzie z napisami. Na DVD z lektorem do wyboru: napisy. Przecież to by był spaprany film jakby dali dubbing. Nie zawsze produkcje Walt Disney są dubbingowane.

Griver

Nawet nie strasz... Nie mogliby tak skrzywdzić tego filmu.

ocenił(a) film na 10
Griver

Dubbingu na 100 % NIE będzie napisy może choć nie wiem czy nie będzie lektora. Więc albo napisy albo lektor :) Pozdrawiam wszystkich fanów :*

Julia_on_stranger_tides

Ludzie! Widzieliście kiedyś kino z lektorem????Ja nigdy w życiu.....Taki hit jak "Piraci z Karaibów" będzie wyświetlany tylkoz napisami!:) pozdrawiam!

Julia_on_stranger_tides

Odkąd chodzę do kina nigdy nie spotkałem się z lektorem. Napisy lub dubbing to są 2 opcje.

ocenił(a) film na 6
neo_angin

tak widziałem ,a raczej słyszałem lektora w kinie ale było to lata temu (siedział sobie pewien pan z mikrofonem i textem w dłoni no i czytał, a na wyświetlanym filmie już napisów już nie było) pozdrawiam:)

lukasz861

Tak ale dawno temu :) Fajnie, że oceniłeś Avatara na 10 :)

ocenił(a) film na 6
Griver

Dubbing jest dobry tylko dla dzieci.

vince25xx

Właśnie. A ten film nie jest dla dzieci. Jakby ktoś nie wiedział. No...powiedzmy od 12 lat.. Bo to nie jest bajka.