Witam orientuje się ktoś czy film będzie z Napisami czy z Polskim Dubbingiem w dniu premiery kinowej ?
Pomyślcie trochę! Żadna część nie była z dubbingiem.Premiera kinowa będzie zapewne z napisami a wersja na dvd i blu ray będzie z lektorem,napisami lub jak wolisz w innym języku. Pozdrawiam!
O ludzie co ci przyszło do głowy...hahaha oczywiście, że film będzie z napisami. Na DVD z lektorem do wyboru: napisy. Przecież to by był spaprany film jakby dali dubbing. Nie zawsze produkcje Walt Disney są dubbingowane.
Dubbingu na 100 % NIE będzie napisy może choć nie wiem czy nie będzie lektora. Więc albo napisy albo lektor :) Pozdrawiam wszystkich fanów :*
Ludzie! Widzieliście kiedyś kino z lektorem????Ja nigdy w życiu.....Taki hit jak "Piraci z Karaibów" będzie wyświetlany tylkoz napisami!:) pozdrawiam!
tak widziałem ,a raczej słyszałem lektora w kinie ale było to lata temu (siedział sobie pewien pan z mikrofonem i textem w dłoni no i czytał, a na wyświetlanym filmie już napisów już nie było) pozdrawiam:)