7,2 100 tys. ocen
7,2 10 1 99940
6,0 40   krytyków
PitBull
powrót do forum filmu PitBull

Średniak. Nic specjalnego. Spodziewałem się czegoś lepszego po tym filmie.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
lupuss

Nic specjalnego? Czego sie spodziewales? Kolejnej opowiastki o super bohaterach w Polcji? Polskiego Miami Vice? Pogódź się z faktem, że film pokazuje prawdziwą rzeczywistość polskiej policji. Nie wiem, czy kiedykolwiek byles na polskim komisariacie? Pokoje, jak z filmów o 007 - szare, brune, brak sprzetu, brak nawet papieru. A toalety? Szkoda gadac! I w takich warunkacj nasi policjani musza pracowac. A pracuja przeciez dla nas, dla naszego bezpeiczenstwa. Film rewelacyjny i w koncu pokazujacy prawde, brawo za odwage! Dosyć juz cukierowatych policjantów. Jeszzcze raz gratuluje rezyserowi prawdy!

Marino23

Absolutnie nie chodziło mi o to. Nie chciałem cukierkowej opowieści o policjancikach. Poza tym TAK byłem na komisariacie i mogę stwierdzić, że film był lekko przerysowany co akurat w ogóle mnie nie raziło. Po prostu fabuła była średnia na jeża. Brakło temu filmowi klimatu (choć polskie filmy zwykle posiadają tylko tą zaletę). 7/10 to w mojej skali bardzo wysoka ocena. Na 10 jeszcze nikt nie zarobił :)

ocenił(a) film na 10
lupuss

No tak, to juz się troche uspokoilam. Nie wiem gdzie byles na komisariacie, ale ja mam do tej pory jeszcze traume po tym co zobaczylam w swoim miescie. ;-)
Pozdrawiam