Nic specjalnego? Czego sie spodziewales? Kolejnej opowiastki o super bohaterach w Polcji? Polskiego Miami Vice? Pogódź się z faktem, że film pokazuje prawdziwą rzeczywistość polskiej policji. Nie wiem, czy kiedykolwiek byles na polskim komisariacie? Pokoje, jak z filmów o 007 - szare, brune, brak sprzetu, brak nawet papieru. A toalety? Szkoda gadac! I w takich warunkacj nasi policjani musza pracowac. A pracuja przeciez dla nas, dla naszego bezpeiczenstwa. Film rewelacyjny i w koncu pokazujacy prawde, brawo za odwage! Dosyć juz cukierowatych policjantów. Jeszzcze raz gratuluje rezyserowi prawdy!
Absolutnie nie chodziło mi o to. Nie chciałem cukierkowej opowieści o policjancikach. Poza tym TAK byłem na komisariacie i mogę stwierdzić, że film był lekko przerysowany co akurat w ogóle mnie nie raziło. Po prostu fabuła była średnia na jeża. Brakło temu filmowi klimatu (choć polskie filmy zwykle posiadają tylko tą zaletę). 7/10 to w mojej skali bardzo wysoka ocena. Na 10 jeszcze nikt nie zarobił :)