PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766551}
6,4 171 tys. ocen
6,4 10 1 170931
4,2 54 krytyków
Pitbull. Niebezpieczne kobiety
powrót do forum filmu Pitbull. Niebezpieczne kobiety

Hej :) Mam pytanie. Czy ktoś potrafi zinterpretować ostatnią scenę? Chodzi mi o scenę w której Zuza chroni Drabinę, zabierając na przeszukaniu dokument o wynajmie samochodu..Czemu ona jej pomogła? Z góry dziękuję. :)

ocenił(a) film na 5
LittleRunner04

Mam podobny problem. Ale po pierwsze dlaczego nie zniszczyła tego dokumentu i jeszcze trzymała tak na widoku? Przecież jak widziała, że wbija kontrola to trzeba go było spuścić w kiblu albo zjeść.

Ktoś mi to wytłumaczy?

Zielony2009

Ja nie rozumiem w czym ten wynajm samochodu miał zaszkodzic. Wypozyczyla, pojezdzila, oddala.

amberangelic

Pojechała nim do lasu, gdzie zakopała zwłoki ojca, a razem z nim zakopany był facet z gangu, który planował porwać jej dziecko.
Mniemam, że Zuza nikomu nie powiedziała o odnalezionym grobie. Pewnie dlatego, że to ona sama nasłała gang na Cukra, co widzimy w jednej z ostatnich scen.

Nephi

Hmm, mi się wydaje, że zmęczona rożnymi "uczuciowo - zawodowymi" porażkami Zuza postanowiła wziąć wet i włączyć się do "gry" Weszła w takie środowisko w jakie weszła, oczywiście nieświadomie, ale jak już wejdziesz w bagno, to topisz się w nim razem z innymi. Pod koniec filmu Zuza to juz inna osoba niz na jego początku - jak zobaczyła taką zdegenerowaną parkę jak Cukier i Drabina, to może stwierdziła, że czas na zemstę, a jeszcze uda jej się coś na tym uszczknąć? Zobaczyła ten kwitek i go wzięła, żeby potem szantażować Drabinę - to dałoby jej szansę na jakiegoś rodzaju zemstę.

A co do Cukra, to ja do tej pory nie wiem, kto na niego nasłał gang :D Ktoś mnie oświeci? Nie wierzę, że Zuza.