Ja tu widzę podobieństwo do Glee, czy to możliwe, że ten film jest odgapiony od tego xD
Prawda jest taka ze gdyby nie sukces serialu "Glee", to film by nigdy nie powstał. W ogóle gdyby nie "Glee" to by sporo seriali muzycznych nie powstało (Smash, Nashville). Tak wiec GLEE rządzi !! I teraz czekamy na pełnometrażowy film pod tytułem "Glee" z aktorami z serialu ;)
Nie;) Pisząc "czekamy" miałem na myśli ze wyczekujemy i mamy nadzieje ze kiedyś w ogóle powstanie XD, na razie niczego podobnego niestety nie zobaczymy w kinach.
Ale przeczytałem gdzieś już jakiś czas temu ze w kontraktach aktorów "Glee" w pierwszych sezonach oprócz występowania w każdym odcinku serialu była klauzura o TRZECH filmach kinowych. jeden już zrobili w 2011r. W przyszłości mam nadzieje na coś więcej niż tylko nagranie z koncertu, bo nie mam wątpliwości ze Glee jeszcze będzie miało trasę koncertową.
a już się nastawiłam pozytywnie do filmu. Oglądałam ten cały glee koncert 3D i nie było rewelacji. xD natomiast co do trasy koncertowej to nie mogę się doczekac, chociaż, wątpie w to, żeby Polska znalazła się na tej liście.