PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=632560}
6,8 79 tys. ocen
6,8 10 1 78924
5,7 21 krytyków
Pitch Perfect
powrót do forum filmu Pitch Perfect

Ja tu widzę podobieństwo do Glee, czy to możliwe, że ten film jest odgapiony od tego xD

ocenił(a) film na 9
soophie

Wykluczone ksiązka powstała w 2008r a serial glee w 2009r

soophie

Prawda jest taka ze gdyby nie sukces serialu "Glee", to film by nigdy nie powstał. W ogóle gdyby nie "Glee" to by sporo seriali muzycznych nie powstało (Smash, Nashville). Tak wiec GLEE rządzi !! I teraz czekamy na pełnometrażowy film pod tytułem "Glee" z aktorami z serialu ;)

ocenił(a) film na 9
szym_seba

Skąd wiesz coś o filmie pelnometrażowym? :)

soophie

Nie;) Pisząc "czekamy" miałem na myśli ze wyczekujemy i mamy nadzieje ze kiedyś w ogóle powstanie XD, na razie niczego podobnego niestety nie zobaczymy w kinach.
Ale przeczytałem gdzieś już jakiś czas temu ze w kontraktach aktorów "Glee" w pierwszych sezonach oprócz występowania w każdym odcinku serialu była klauzura o TRZECH filmach kinowych. jeden już zrobili w 2011r. W przyszłości mam nadzieje na coś więcej niż tylko nagranie z koncertu, bo nie mam wątpliwości ze Glee jeszcze będzie miało trasę koncertową.

ocenił(a) film na 9
szym_seba

a już się nastawiłam pozytywnie do filmu. Oglądałam ten cały glee koncert 3D i nie było rewelacji. xD natomiast co do trasy koncertowej to nie mogę się doczekac, chociaż, wątpie w to, żeby Polska znalazła się na tej liście.

ocenił(a) film na 3
soophie

Co jak co ale Glee jest o niebo lepszy od tego gniotu :)

ocenił(a) film na 9
topisieasfalt

nie nazwałabym tego filmu gniotem. xd

ocenił(a) film na 3
soophie

A ja owszem. Z resztą, jak kto woli :)