PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=548163}
6,3 20 tys. ocen
6,3 10 1 19836
7,0 4 krytyków
Pożegnanie z niewinnością
powrót do forum filmu Pożegnanie z niewinnością
ocenił(a) film na 7
Agu888

Zgadzam się jak dla mnie zakończenie powinno być takie że jednak złapali Charliego.

ocenił(a) film na 7
Agap0081

Dokładnie. Takie filmy momo wszystko powinny się dobrze kończyć, choć to przedstawiło realia, czyli, że nie zawsze jest tak jakbyśmy to sobie wyobrazili.

ocenił(a) film na 7
Agu888

Niestety, ale jednak inne zakończenie mogłoby być ,może gdyby Charley został aresztowany to spotkałby się z ojcem Annie, bo na samy zakończeniu filmu jest takie nagranie z kamery i tam jest właśnie Charley i ojciec Annie więc ojciec znał sprawce.

ocenił(a) film na 8
Agap0081

Yyy...? W końcowym nagraniu z kamery nie ma pokazanego ojca Annie. Owszem, jest pokazany pedofil, ale ojca tam nie było. Raczej chodziło o pokazanie, że złoczyńca jest nauczycielem, czyli osoba z naszego otoczenia, do której mamy zaufanie, może okazać się kimś zupełnie innym.

ocenił(a) film na 7
Pemol

Wydaje mi się że tam był ojciec Annie jej siostra i brat. I właśnie brat przedstawiał swojego nauczyciela od fizyki.

ocenił(a) film na 8
Agap0081

To były zupełne inne osoby. Pedofil z żoną i synem, oraz chłopak z rodzicami, który przedstawiał nauczyciela.

ocenił(a) film na 7
Pemol

Na pewno? Chyba jeszcze raz obejrzę.

ocenił(a) film na 7
Agap0081

Ok ,obejrzałam jeszcze raz i rzeczywiście nie ma tam nikogo z rodziny Annie. Pomyliłam się chyba dlatego że ten facet z którym rozmawia "Charley" z profilu jest podobny do ojca Annie.