Odradzam pojścia na ten beznadziejny film!!!!!! Wogule prawie zasnęłem, ciekawe tylko to że to nie powinno być w 3D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko wydałem pieniądze na ten nudny film!
zgadzam się ; ).
nie powinien być w 3D. nie podobał mi się ;/.
Nie polecam !
Tylko koniec był fajny, obejrzyjcie sobie na YT. xD
film tragiczny.
bezsensowny.
kretyńskie dialodi dubbingowane..to jakaś katastrofa.
żenująca fabuła...
strata czasu...pieniędzy....
dla dzieci spoko w sumie , mi sie miło oglądało jak na moj koński wiek :D prosta fabuła , fajnie przekazana nawet. troche chaotycznie ułożony scenariusz
W przeciwienstwie np. do shreka gdzie film na dubbingu tylko zyskal tutaj na odwrot. Gdyby nie polski dubbing ktory poprostu jest tragiczny to bylby to film do ogladniecia dla calej rodziny a tak to tylko dla malych dzieci niestety.
dla starych grzybów polecam, skazanych na shawhank albo inne filmy bo takie są zbyt proste, hmm najwyraźniej jestem prostym człowiekiem, tutaj są sami artyści, krytycy... najlepiej w ogóle skasujmy filmy komedie które są do pośmiania się, wyłączasz mózg i się śmiejesz.
Wybieram się jutro na ten film z klasą i wnioskując z tego co piszecie , pieniądze pójdą do kosza ;P
to idź se kup paluszki i obejrzyj jakiś pocieracz w domu, sugerując się opiniami na filmwebie od znawców, zostaje ci oglądanie jedynie rumuńskich filmów z głębokim przesłaniem.
Opinie analfabetów mnie nie interesują więc poszedłem na film i nie był to "najgorszy film na świecie". Jest to bardzo miły film familijny.