PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35129}

Pokojówka na Manhattanie

Maid in Manhattan
2002
5,9 97 tys. ocen
5,9 10 1 96745
5,1 15 krytyków
Pokojówka na Manhattanie
powrót do forum filmu Pokojówka na Manhattanie

jak ralph fiennes

użytkownik usunięty

mógł zagrać w takim głupim filmie i to w dodatku z jennifer lopez, Boże, co za porażka

Pfff, co ty chcesz od Jenny? Ona jest cudowną aktorką i ten film obejrzałem właśnie ze względu na nią, bo jest boska!

użytkownik usunięty
SlowDown

Beznadziejny dowcip! Wiesz o tym?

zdarzały mu się także takie gnioty jak "Rewolwer i melonik" wiec zdecydowanie bardziej szanuje jego brata

dontpanic

Bez przesady, Pokojówka nie jest aż takim złym filmem, wiadomo że to bajka ale gniotem nie można go nazwać

AimeR

ja nazwałem gniotem rewolwer i melonik a pokojówke moge nazwac słabym... znam lepsze komedie romantyczne... chociaz j.lo lepiej tu zagrała niz w "powiedz tak"

dontpanic

Napisałeś że ,, zdarzały mu się TAKŻE takie GNIOTY jak "Rewolwer i melonik" czyli pokojówka też jest gniotem ;p no ale nieważne, nie jest to film wysokich lotów , ale myśle że są o wiele gorsze komedie romantyczne. Ta jest przynajmniej przyjemna

To samo pomyślałam, kiedy zobaczyłam go na plakacie tego filmu.

użytkownik usunięty
Paramita

A dla mnie film ma jeden plus - bardzo lubię uśmiech Ralpha - nie ma chyba drugiego filmu, w którym robiłby to tak często. Przeczekuję więc kolejne sceny wypatrując tych kilka plusów w produkcji :)

Podejrzewam, że kiedy podpisywał umowę nie wiedział, że obsadzą w głównej roli Lopez ;), a osoba reżysera mogła go skusić - w końcu zaledwie kilka lat wcześniej Wang zrobił bardzo dobry "Dym", więc...

Łączę się z Tobą w bólu. Mam podobne odczucia.

ocenił(a) film na 1
kasza_84

Ja również łączę się w bólu... dodałabym do listy jeszcze : Bernard i Doris. Tym filmem również byłam zawiedziona, co nie zmienia faktu, że nadal uwielbiam i szanuję Ralpha.