mógł zagrać w takim głupim filmie i to w dodatku z jennifer lopez, Boże, co za porażka
Pfff, co ty chcesz od Jenny? Ona jest cudowną aktorką i ten film obejrzałem właśnie ze względu na nią, bo jest boska!
zdarzały mu się także takie gnioty jak "Rewolwer i melonik" wiec zdecydowanie bardziej szanuje jego brata
Bez przesady, Pokojówka nie jest aż takim złym filmem, wiadomo że to bajka ale gniotem nie można go nazwać
ja nazwałem gniotem rewolwer i melonik a pokojówke moge nazwac słabym... znam lepsze komedie romantyczne... chociaz j.lo lepiej tu zagrała niz w "powiedz tak"
Napisałeś że ,, zdarzały mu się TAKŻE takie GNIOTY jak "Rewolwer i melonik" czyli pokojówka też jest gniotem ;p no ale nieważne, nie jest to film wysokich lotów , ale myśle że są o wiele gorsze komedie romantyczne. Ta jest przynajmniej przyjemna
A dla mnie film ma jeden plus - bardzo lubię uśmiech Ralpha - nie ma chyba drugiego filmu, w którym robiłby to tak często. Przeczekuję więc kolejne sceny wypatrując tych kilka plusów w produkcji :)
Podejrzewam, że kiedy podpisywał umowę nie wiedział, że obsadzą w głównej roli Lopez ;), a osoba reżysera mogła go skusić - w końcu zaledwie kilka lat wcześniej Wang zrobił bardzo dobry "Dym", więc...