Porachunki

The Family
2013
6,6 46 tys. ocen
6,6 10 1 45998
5,4 16   krytyków
Porachunki
powrót do forum filmu Porachunki

ocenił(a) film na 7

Zasłużona ocena 7. Film nie nudzi czasem śmieszy , akcja niemalże non stop , gra aktorska
naprawdę dobra , fabuła dobra i cóż tu więcej chcieć?! Wiadomo że znowu znajdą się barany co
zaczną wymyślać , ale ta opowieść po prostu taka ma być ! Lekka , przyjemna która bawi i nie nudzi .
Polecam.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
welna23

Opisujesz w superlatywach i dajesz 7... ?!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
welna23

zwrocil ci grzecznie uwage a ty go wyzywasz, no to sorry, ale to ty jestes prostakiem i idiotą

ocenił(a) film na 7
black_bastard

jesteś prostakiem i idiotą z kompleksami !!! ...a pajac to znowu nie takie obraźliwe dziewczynko!

ocenił(a) film na 7
welna23

heheh na jakiej podstawie stwierdzasz u mnie kompleksy? O prostactwie pisze ktos, kto poziom mentalny swoich wypowiedzi opiera na zdaniach sztajmesa z meliny heheh. Tak po za tym to jestem tępa maso facetem, a ty kmiocie prymitywny naucz sie rozbudowywać zdania okraszane w bardziej wyrafinowane słownictwo niż te, które wyniosłeś ze swojego patologicznego środowiska.

ocenił(a) film na 7
black_bastard

żal mi ciebie dziewczynko!

ocenił(a) film na 7
welna23

umiesz cos wydukac tłuku umyslowy wiecej od kilku szablonowych wyrazow, ktorych nauczyles sie na trzepaku z innymi kibolami ?

ocenił(a) film na 7
black_bastard

...dobry jesteś ale szkoda mi Ciebie gdyż jesteś chory!

ocenił(a) film na 7
welna23

ile ty mas zlat 14? Intelektualnie twoj poziom jest nizszy od tony złomu

black_bastard

Mili państwo ;) Zaprawdę powiadam wam: ta kłótnia nie ma sensu. Na tej stronie dyskutuje się o filmach, a nie o poziomie intelektualnym użytkowników tego serwisu.

welna23

Zgadzam się, bardzo przyjemny film. Można miło spędzić czas.

welna23

Świezo po seansie i jestem zadowolona, nudne sceny nadrobili rozpierduchą na koncu, swietna koncowka, dzieciaki za mocne :)

Lilly878

A dla mnie "Porachunki" ten nie był nudny. Mnie nudzą oklepane gagi od których roi się w filmach tego typu. Mimo, iż moim zdaniem nie jest i tak najwyższych lotów, to śmieszne momenty nie były wymuszone, a zarówno te smutniejsze.