Dla mnie to jedna z najlepszych komedii romantycznych na świecie:) oczywiście jak to ja uroniłam pod koniec kilka łez ale ogółem mówiąc film poprostu super;) uwielbiam film z Jenier Lopez !! polecam gorąco:D
czy ja wiem, że ten film może się tylko kobietom podobać... ja oglądałam całą rodziną i nie tylko kobietom się podobał, bo każdy się śmiał.. ; pp
a mi ogólnie podobał się bardzo! ; ))
obejrzyjcie całą rodziną love actually albo wall.e albo chociazby city of angels ... moze mężczyźni w Twojej rodzinie tylko przez grzecznosc oglądali i sie smiali??? no nic... na pewno duzej czesci osob ten film sie podoba bo po coz by takie krecili... dla mnie za słodki... i to piekne amerykanskie zycie w ktorym niczego nie brakuje poza miloscia... nasze polskie kino idzie w tym samym kierunku niestety
Mnie też się spodobal i mojej mamie też bardzo...ale macie racje ze facetom niezbyt się podoba jak oglądalam z kuzynem (on jest zawsze szczery) to powiedział że mam wyłączyć bo umrze z nudów. xD. Mi się tam bardzo podobał...może dlatego że uwielbiam gre tego aktora...polecam .(kobietom).
ojj tam.. słodzicie, słodzicie :P
wcale nie był aż tak słodki, był poprostu.. eeyooueyoee.. ładny i śmieszny :D Nie no serio, nie wydawało mi sie, że był słodki. To chyba najfajniejsza komedia romantyczna jaką kiedykolwiek miałam okazję oglądać. Z pewnością nie bedzie lepszej. Moze to i lepiej..? he ;P